Sivut

tiistai 18. heinäkuuta 2017

Luovutus lähenee

Viikonloppuna joudun sanomaan kolmelle pennuista heipat ja voi miten haikealta se tuntuukaan jo nyt! Onneksi Diiva jää meille, muuten varmaan itkisin täällä yötä myöden! Ja toki lohduttaudun sillä, että varmasti tulee pidettyä yhteyttä perheiden kanssa ja kuultua jokaisen kuulumisia ♥


Ollaan nyt reilu pari viikkoa majailtu maaseudulla ja pennut ovat saaneet ulkoilla paljon (säiden salliessa). Huomaa kyllä, että koko ajan pennut vaativat enemmän ja enemmän, jonka takia mm. tämä blogin kirjoitus on jäänyt todella taka-alalle. En ole myöskään muutamaan päivään ehtinyt kuvailla juuri ollenkaan, kun tuo oma vauva on ollut sylissä pentujen ulkoillessa, onhan se hirmu mielenkiintoista seurata pikkuisten touhuja!Kokonaista varistakin on nyt tuon siiven lisäksi pennuille näytetty ja kaikkia se kiinnosti. Vippiä ehkä vähiten sillä hän olisi mielellään leikkinyt mun kanssa. Mutta kyllä hänkin malttoi välillä käydä sitä tutkailemassa ja sen jälkeen takaisin kerjäämään rapsutuksia :D
Ja koska varis kerran oli jo sulatettuna niin pitihän sitä sitten Didinkin kanssa tehdä muutamat hyvän mielen noudot. Viime kerrasta onkin jo vierähtänyt tovi... Hienosti mamma teki, otteet oli todella hyvät ja palautukset kauniit. 

Taisi treenit olla mieleen sillä myöhemmin Didi kävi hakemassa vaakun omin nokkineen ja jemmasi sen jonnekin piha-alueelle. Ensin ajattelin jonkun muun eläimen vieneen sen, mutta tarkemman pohdinnan jälkeen päädyin siihen lopputulokseen, että Didi on ollut asialla. Pistin siis Didin etsimään variksen ja eipä siinä mennyt kuin muutama minuutti kun se kiikutti sen minulle ylpeänä (joka myös vahvisti sen, että omilla jäljillä taisi olla...).Pennut pääsivät eilen taas autoilemaan, kun kävimme Mäntsälässä eläinlääkäriasema Tassutalossa pentutarkastuksessa. Mitään normaalista poikkeavaa ei kenelläkään ollut ja kovasti kehuivat pentujen yleiskuntoa, reippaat pienet pallerot ♥


autoilu sujuu jo näin mallikkaasti!

Tänään lähdettiin taas koko porukalla autoilemaan kun vuorossa oli pentutestaus Orimattilassa Kirsi Liikasen toimesta (Koirapalvelu Rochallor).

Pentutesti oli todella mielenkiintoinen ja voin kyllä ehdottomasti suositella! Pennut saivat kovasti kehuja ja niissä näkyi monia hyviä harrastekoiran piirteitä! (JES!) Testissä kävi ilmi, että jalostustyö on luonteiden/piirteiden puolesta ainakin tuottanut sellaista tulosta mitä haettiinkin, iso peukku!

Tässä jokaisen loppu kuvaus testistä:

Pikkis
"Tarmokas, erittäin avoin pentu. Suhtautuu iloisen hyväntahtoiseti testaajaan. Hyv'ksyy käsittelyn, mutta osoittaa myös omaa tahtoa :). Syttyy välittömästi saalisleikkiin, vahva ote, ei osoita kuormittumisen merkkejä."

Diiva
"Avoin, reipas ja utelias, alkuun unelias, mutta vauhtia löytyy kun heräilee. Rento käsittelyssä, viihtyy ihmisen luona. Voimakas noutotaipumus. Syttyy hyvin saalisleikkin, mutta leikkii aavistuksen kevyemmällä otteella kuin siskonsa."

Vippi
"Utelias, avoin, touhukas pentu. Viihtyy testaajan seurassa, mutta myös ympäristön tutkiminen kiinnostaa. Kontaktihakuinen. Syttyy hyvin saalisleikkiin."

Kingi
"Energinen, aavistuksen reaktiivisempi pentu kuin veljensä. Suhtautuu avoimesti testaajaan ja hakeutuu kontaktiin, viihtyy lähellä. Syttyy hyvin saalisleikkiin ja noutaa mielellään."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti