Sivut

tiistai 20. kesäkuuta 2017

Pennut jo 3 viikkoa

Aika on kulunut hirmuista vauhtia ja pennut täyttivät maanantaina jo 3 viikkoa. Maanantaina suoritettiin ensimmäinen madotus ja viikonloppuna olin leikannut pikkuisten kynnet, oli muuten paljon jännempää kuin Didin kynsien leikkaus!

Sunnuntaina Emmi (Piinan omistaja) kävi katsomassa lasten kanssa pentuja ja kyllähän nuo pallerot hurmasivat koko porukan. Emmi toi myös pari siipeä pennuille näytettäväksi ja niitä ne pääsivätkin heti maanantaina tutkailemaan. Kaikki pennut olivat kiinnostuneita siivestä ja kävivät sitä maistelemassa.
Eilen pikku kiitureilla oli päiväohjelmassa "reviirin" laajennus kun ne pääsivät tutkimaan maailmaa pentulaatikon ulkopuolelle. Todella uteliaita ja ympäristöstään kiinnostuneita olivat, ja aikansa touhuttua maittoikin ruoka ja uni taas hetkeksi.
"Mitäs täältä löytyy?"

Ruoka on näille tyypeille maistunut ja painot ovatkin nousseet hienosti joka päivä. Tällä hetkellä painot ovat seuraavanlaiset:
Pikkis - 1,332kg // Kingi - 1,518kg // Vippi - 1,466kg // Diiva - 1,474kg

4 kommenttia:

 1. Ihanaa lukea tätä blogia pentujen kasvusta! Onko urospennuilla jo kodit? Me haluaisimme toisen heistä mutta en saa vastausta Miialta Novamian:ista.
  Terveisin, Lotta B

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, näiden kuulumisia on mukava jakaa muidenkin luettavaksi :)
   Miia on tällä hetkellä reissun päällä, vastaa varmasti teille kun palailee kotiin :)

   Poista
 2. Aivan ihania pentuja. Mekin olemme laittaneet sähköpostia Miialle viime viikolla. Toivottavasti vastaisi pian. T. Anna P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä ovat kyllä ihan mieletön nelikko ♥
   Miia vastailee varmasti heti kun ennättää :)

   Poista