Sivut

maanantai 26. kesäkuuta 2017

Ensimmäiset seisotuskuvat!

Eilen pentuja kävi taas paijailemassa hyvä ystäväni ja hänen avustuksellaan saimme otettua pennuista ensimmäiset seisotuskuvat. Eipä ollut niin simppeliä kuin Didin seisotus (todella yllättävää...), mutta olen kuitenkin tyytyväinen kuviin. Pennut saivat kuvauksen yhteydessä maistaa ensimmäistä kertaa kiinteitä, jokainen sai yhden turvotetun nappulan mutustettavaksi. "Vippi" ja "Pikkis" olivat hieman haastavammat seisottaa sillä toinen tohelsi namin perässä ja toinen halusi istuskella tai pakitella. "Diiva" ja "Kingi" olivat sentään sen ratkaisevan sekunnin paikoillaan. Ehkä ensi viikolla onnistuu jo paremmin... 

"Pikkis"

"Kingi"

"Vippi"

"Diiva"


Kaikki pennut ovat kasvaneet hienosti ja rupeavat jo tosissaan muistuttamaan "oikeita" koiria marsujen sijaan.  Olen ottanut painot päivittäin, yhtä päivää lukuunottamatta (unohdin ihan totaalisesti...) 

Painojen kehitys neljän kuluneen viikon ajalta

Viime viikolla kasvattaja kävi perheineen katsomassa pentuja ja oli oikein tyytyväinen tasapainoiseen pentueeseen. Nyt pähkätäänkin päämme puhki virallisten nimien kanssa, jotka pitäisi olla päätettynä ensi maanantaihin mennessä.

"Vippi" vs. vesikuppi

Tänään nelikko pääsi laajentamaan reviiriään pentuhuoneen ulkopuolelle ja kyllähän sitä taas riitti pienillä ihmeteltävää, mutta uteliaasti jokainen tutki paikkoja.

Vielä viikko ollaan kotona Vantaalla, kunnes päästään pentujen kanssa maalle ja pallerot pääsevät myös ulos touhuamaan. Viikoloppuna käydään virittelemässä kaikki valmiiksi kun äitini tulee koiravahdiksi ja maanantaina sirutuksen jälkeen suunnataan koko köörin kanssa Kärkölään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti