Sivut

perjantai 10. helmikuuta 2017

Pientä treeniä + silmäpeilaus

Tänään tehtiin piiitkästä aikaa taas nouto juttuja. Olin ottanut yhden damin matkaan sekä pari varista. Aloitettiin damilla, jolla muistuteltiin miten homma taas menikään. Treenin puutteen kyllä huomasi... Tein helpon markkeerauksen ja Didi ampui damille hirmuisella vauhdilla mennen hieman ohi, sen tajutessaan löi äkkijarrutuksen päälle ja palasi damille, nappasi sen vauhdista mukaan palauttaen minulle. Tein pari markkeerausta lisää ja edelleen sen tekemisessä oli sellainen pieni koheltaminen koko ajan päällä (väheten kyllä loppua kohden).

Päätin alun touhottamisen takia että tehdään variksilla vain muutama onnistunut nouto. Ekalla variksella Didi haisteli jonkin aikaa ennen kuin nosti, mutta mun ei tarvinnut puuttua siihen, vaan nappasi tutkailun jälkeen omatoimisesti vaakun mukaan. 
Kaikki vaakut Didi toi mitkä haetutin, mutta nostot olisi saaneet olla jokaisella kerralla nopeampia.Damit pitäisi ottaa taas ahkerampaan käyttöön, jotta vältetään tuo ylimääräinen koheltaminen ja saataisiin taas rutiinia hommaan. Kivaa oli joka tapauksessa. 

Kuviakin oli tarkoitus ottaa, tai siis otinhan minä, mutta tajusin vasta toiseksi vikalla noudolla että asetukset olivat päin prinkkalaa (eli kaikki kuvat enemmän tai vähemmän heilahtaneita). Noh, tästä sitten jatkossa viisastuneena tarkistan kameran asetukset ennen kuin rupean räpsimään! 

Iltapäivästä meillä oli vielä ohjelmassa silmätarkastus ja silmät tulivat taas peilattua kaikin puolin terveiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti