Sivut

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Ensimmäinen verijälki check!

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? ;)

Itseäni on jo pari vuotta kiinnostanut tehdä Didille verijälki, mutta oma kokemattomuus asian suhteen on sitten viivästyttänyt tätä hommaa, sillä en ole uskaltanut lähteä yksin kokeilemaan ettei tule möhlittyä.

Siirin kanssa on ollut aiemmin puhetta että voitaisiin treenata yhdessä ja nyt kun sattui kaksi vapaapäivää putkeen niin pakkohan se oli sitten laittaa viestiä asian tiimoilta. Ja onneksi ajankohta sopi Siirillekin!

Eilen käytiin tekemässä jäljet ja tänään kun päästiin hommiin ne olivat n. 19-20 tuntia vanhat. Didin jälki oli n. 300m pitkä, jossa oli yksi kulma ja seuraavalla suoralla osiolla yksi makaus ennen sorkkaa. Didi oli selvästi kinnostunut verijäljestä ja omaan silmään jäljesti oikein kivasti (tässä tosin huomioitava oma kokemattomuus :D), mutta myös Siiri kehui Didin suoritusta oikein hyväksi näin ekalle kerralle. Yritin kuvata koko pätkän videolle, mutta muutamassa kohdassa tuli kuvattua enempi maata kuin koiraa, mutta ehkä sen ymmärtää, hehheh.. 


Ennen jäljelle menoa vähän jännitti että kuinkahan mahtaa meidän käydä kun eilen jälkien teossa satoi ja sade jatkui myös yöllä. On se koiran nenä kuitenkin ihmeellinen kapistus ja niin ne jäljet vain sieltä löytyi.

Kokeessahan ei saisi hiiskuakkaan jäljellä, mutta itsellä meinasi juttua tulla kyllä välillä vähän liikaakin, mutta sallittakoon se näin ekoissa treeneissä. Todella hauskaa oli ja varmasti käydään treenailemassa uudestaankin!

Ylpeä aarteestaan!

2 kommenttia:

 1. Hyvää jäljestystä ekakertalaiselta! Ja sun juttelut toi ainakin rutkasti viihdearvoa videolle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla jonkun muunki mielipide tosta neitokaisen touhusta! :)
   Hahh, mä eka meinasin ottaa mun hölötykset kokonaan pois tolta videolta, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin ettei hyvät selostukset mee ihan hukkaan ;D

   Poista