Sivut

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Hei meillä juostaan!

Kyllä, Didi aloitti 9.8 juoksut.. Olin odotellut niitä lokakuun alkupuoliskolle, joten kylläpä piti sunnuntaina hieraista silmiä kun kämpästä löytyi verilänttejä. Enkä aluksi edes uskonut että ne oikeasti alkoi, ajattelin (toivoin...) länttien olevan jotain muuta (esim. jotain kastiketta), mutta ei. Maanantaina se oli myönnettävä että kyllä, Didillä on juoksut. Todella huono ajoitus, mutta minkäs teet.


Käytiin ennen juoksuja Lahdessa moikkaamassa Hennaa ja Niilo-veljeä. Niilo oli aika intona tytöstä ja Henna kysyikin että onko Didillä juoksut tulossa, johon minä tietenkin että Eheeei, vasta lokakuussa... No näimpä nimenomaa...

Käytiin Iitissä mökillä koirien kanssa, jossa koirat saivat kirmailla vapaina. Unohtamatta tietenkään treenejä, saatiin tehtyä venetreeni ja voi vitsi miten kivaa katottavaa oli kun Didi haki lokin n. 1-2 metrin päästä veneestä ilman suurempia epäilyjä vaikka oltiin uudessa paikassa ja veneessä oli vieras ihminen.Ollaan päästy myös pari kertaa agiliitämään ja voi että se on kivaa! Didi on kyllä ihan tajuttoman nopea, joten mulla on ohjaajajana pitkä ja kivinen tie edessä että saan itseni siihen vauhtiin, mutta kuitenkin tekemään ohjaukset rauhallisesti ja johdonmukaisesti.

Vapaapäivät me ollaan vietetty maalla. Mikä onni onkaan että sinne pääsee kotoa hurauttamaan alle tunnissa.

Tulipa käytyä hyppytornissakin!
Ylös Didi sai mennä omin avuin, mutta alas päätin kantaa
pikku prinsessan ettei vaan kohella tietään alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti