Sivut

torstai 11. kesäkuuta 2015

Motivaatio kohdillaan!

Pari ansaittua välipäivää treeneistä vietelty ja eilen oltiinkin taas back in business! Aamusta viiletettiin Siirin ja Kodan kanssa hiekkamontulle lokkitreeneihin. Didi puhkui intoa ja noudot tuli kuin vettä vaan. Koda näki lokkia ensimmäistä kertaa ja  hyvin meni "ensitreffit". Pari kertaa Didi kävi hakemassa lokin Kodan jäljiltä kun vähän jäbää mietitytti, mutta muuten molemmat hoitivat hyvin omat tehtävänsä.  Hieman minua kyllä nauratti kun Siiri antoi Kodalle käskyn Hae! niin AINA Didi nytkähti reilusti eteen ja katsoi minua "eiks se käsky ollukkaa mulle! Miksei?!" Pikku prinsessani ei meinannut ymmärtää että välillä on muidenkin vuoro ;)

Kuvat © Siiri M.

En muista monta kertaa Didi lokkia haki, mutta arviolta 8-10 kertaa, osa lähempää osa vähän kauempaa. Hirveän pitkälle en saanut vastatuulessa lokkia heitettyä, mutta yritys oli kova! Hienosti saatiin Kodallekin edistysaskelia ja saatiin molempien osalta treenit lopetettua hyvään suoritukseen! :)

Nouto-otteet vaihtelevia, mutta kaikki tuli kuitenkin hyvin rantaan!

Lopuksi heiteltiin vielä vesidamia, molemmille oli tällä kertaa omat mukana. Vaihdeltiin vähän uimapaikkoja ja yhdessä Didi joutui lokkien hyökkäyksen kohteeksi! Paikka meni äkkiä vaihtoon ja päästiin jatkamaan ilonpitoa.


Uinnin jälkeen meillä oli pikku lepotauko ja illasta suunnattiin taipparitreeneihin. Muiden menojen takia tiesin myöhästyväni alkamisajasta ja eksymisen johdosta (hyvä minä!) olinkin lopulta tunnin myöhässä. Onneksi paikka kuitenkin vihdoin ja viimein löytyi eikä jääty treeneistä paitsi!

Porukkaa oli taas mukavasti paikalla ja me tehtiin toiseksi viimeisinä. Didille 3 noutoa, kaikki heitosta. Ja voi vitsi, spontaanisti tuli! Ekalla noudolla variksella ollessaan vilkaisi Kirsiä, joka oli heittämässä, mutta nosti kuitenkin ilman apuja. Vika heitto tehtiin aavistuksen pidemmälle, mutta sekin vielä helppo haku. Jos sama meininki jatkuu vielä ensi treeneissä niin nostetaan noutojen määrää :)
Huippu fiilis jäi eililistä treeneistä. Hiljaa hyvä tulee ja motivaatiota riittää kun pienessä kylässä!


Kuvat © Kirsi L.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti