Sivut

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Loma lähenee loppuaan

Ompa ollut antoisa ja ennen kaikkea rentouttava kuukausi! Treenit meillä on keskittyneet riistan ympärille ja muuten ollaankin nautittu vapaa-ajasta kavereiden kanssa olemisesta, mökkeilystä, uimisesta jne. Ilouutisista saatiin myös nauttia mm. minulle tärkeden lonkkatulosten osalta. :)

Viime viikon tiistai vietettiin maalla (ajeltiin siis maanantai iltana sinne ja perillä oltiin vähän puolenyön jälkeen), Siellä nautittiin nätistä ilmasta ja piiloteltiin kakaralle varisdameja puskiin ja puihin :D tältä reissulta kuvia löytyy täältä

Minä vartion täällä!

Keskiviikkona käytiin taipparitreeneissä, jossa ei suorituksilla keulittu. Didi oli vähän Off-modella. Haki ekan variksen ihan ok, vähän jäi kyselemään mutta toi kuitenkin ilman apuja. Toista ei sitten enää nostanutkaan, huoh.. menin itse leikittämään variksella ja sieltähän se sitten hetken kuluttua tuli. Takaisin odottamaan heittoa, lähetys ja ei.. ei noussut.. menin itse innostamaan ja nousi.. Nirsoili siis tänään siitä kuka heittää.. jep jep.. Tämä nyt vähän olikin odotettavissa, että jotenkin oikkuilee minun ulkomaan reissun jälkeen, kun neiti on välillä vähän tuollainen miss Drama Queen ♥ Kun saatiin vielä yksi nostamaan ihan hyvin, niin jätettiin homma siihen. Parempaa treeni modea ensikerralle ;)"Nii minkä sä halusit? Variksen? Ei oo näkyny.. Ai mun jaloissa, en usko..."
Kuvat © Johanna H.

Taipparitreenit olivat meidän osalta lyhkäset sillä me suunnattiin sitten vielä Kaaville mökkeilemään. Olipahan koiralle luksusta, mökki järven rannassa. Lempipaikaksi muodostui, yllättäen, laituri :D Siellä se istui ja odotti että mentäis yhdessä uimaan tai jonkun edes heittävän sinne jotain.Didi sai oikeastaan aamusta yöhön olla pihalla vapaana, ainostaan jos esim. sadekuuron takia minä ja mieheni menimme sisälle otettiin koira tietenkin mukaan. Didi toisaalta on sellainen että jos se jää yksin ulos se tulee jossain vaiheessa rapsuttamaan ovea päästäkseen sisään. 
Veneen kanssa päästiin vihdoin harjoittelemaan ja ei tuo onneksi enää niiiin jännä juttu ole, vähän epäilyttävä kapistus muttei pelottava. Eihän sitä tiedä jos se vaikka alkaa syömään pieniä punaturkkeja, joten täytyy pitää silmällä! Kun Didi pääsi veneen kyytiin, mielenkiinto kohdistui lähestulkoon koko ajan airoista aiheutuviin pärskeisiin. Sai pitää tuota tiukasti silmällä, ettei vaan olisi hypännyt niiden perään.Punkkejahan tuolla oli selvästi enemmän kuin täällä meillä päin, kaksi löydettiin kiinnittyneinä ja yksi vaelteli vielä paikkaa etsien. Eli punkkitarkastuksia tehtiin aika usein. Itikan puremia oli sitten kaiken muun edestä, ensin huolestuin että kyse olisi jostain muusta, mutta paukamia tutkiessa olin aika varma että kyseessä tosiaan oli vain itikan puremat (nyt paukamista ei ole enää tietoakaan).

"Mä otan pikku tirsat, herättäkää sit ku ootte valmiita"

Säätkin onneksi suosivat meitä, muutamia pieniä sadekuuroja lukuunottamatta. Sain myös itse luovuttua talviturkista vaikka veden lämpötila oli n. 13°C! Tulipa samalla taas todettua että Didi ei vieläkään oikein tajua tätä minun uimista, sehän on ihan pöyristyttävää ja minut pitäisi saada asap pois vedestä, hupsu otus ♥ 
Oli kyllä aivan ihana mökkireissu ja sunnuntaina uhkasinkin etten kyllä varmaan lähde. Didi olisi ollut ihan samaa mieltä! 


Eilen onneksi päästiin taas vaihteeksi Siirin kanssa uittamaan koiria, tällä kertaa ihan meriveteen! Ja tuolta reissulta Siiri onnistui nappaamaan ihan huikeita kuvia, joista laitan nyt muutaman tähän (valinta oli kyllä aika vaikea!)
Tänään nähtiin vielä pitkästä aikaa Cesiliaa ja Kamua. Hirmuisesti on pikkumies kehittynyt viime näkemältä! Otettiin lenkin alussa parivaljakosta kuva, mutta sen jälkeen kamera joutuikin olemaan visusti kameralaukussa sateen takia. Tarkoitus oli mennä uittamaan näitä touhoja, mutta ukkosen takia saivat vain pari kertaa hakea damia, jonka jälkeen jatkettiin metsässä samoilua. Kumpikaan noista ei välittänyt tippaakaan ukkosen jyrinästä.


Noita mökkikuvia tuli aika paljon napsittua ja yritänkin mahdollisimman pian saada niitä tuonne kuviin laitettua. Meidän kesäloma oli oikein onnistunut ja toivottavasti loppukesä jatkuu yhtä kivoissa merkeissä vaikka töissä taas vierähtääkin tovi jos toinenkin. Oikein ihanaa kesää kaikille! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti