Sivut

torstai 4. kesäkuuta 2015

Kaksin aina hauskempi!

Seurassani on nyt hyvin, hyvin rauhallinen tolleri ;) Henna ja Niilo liittyivät meidän seuraan aamupäivällä ja nuo kaksi kiituria baanattivat hullunlailla monta tuntia. Se riemu mikä noista huokui oli ihan uskomaton!

Kyllä nuoriso joutui ihan treeniäkin tekemään, jälleen variksilla ja Didillä oli tänään super päivä! Eka spontaani nosto melkein vuoteen ilman erillistä motivointia! Voitte vaan kuvitella mun riemun kiljahdukset ;) Tein kolme noutoa. Ensimmäinen piilotettiin ilman että Didi näki (tehtävä alunperin Niilolle), lähetys hakuun ja spontaani nosto. Seuraava heitetty niin että Didi näki, suoritus spontaani. Viimeisellä kerralla koira näköetäisyydeltä sivuun ja varis piiloon, koira hakuun ja taas spontaani! JIPPII! Okei, vielä on paljon työtä tehtävänä, mutta silti, JIPPIIIII! Pieni askel maailmalle, mutta suuri meille (note to self, älä enää ikinä ota liian totista meininkiä variksen kanssa treenaamiseen, varsinkin jos omistat pehmeän prinsessa tollerin!)
Didillä ja Niilolla pelaa kyllä tosi hyvin kemiat yhteen, leikki sujuu niiltä aina ilman että siihen tarvitsee mennä väliin (välillä mennään vaan sen takia että itseä ärsyttää liian kovaääninen painiminen, hiljasempikin riittää). Leluilla voidaan myös leikkiä yhdessä, jos toinen saa lelun ensin niin se sitten on sen toisen, sillä sipuli.
Saatiin myös räpsittyä noista kivoja yhteispotretteja ennen Hennan ja Niilon paluuta kotiin. Iso kiitos vielä tätäkin kautta Hennalle seurasta!


lisää kuvia kiitureitten menosta löytyy täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti