Sivut

perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu on yhtä juhlaa!

Pyörähdettiin Lahden ryhmänäyttelyssä vapun kunniaksi Hennan ja Niilon kanssa. Eipä olisi voitu tuloksellisesti juuri paremmaksi pistää! Sisarukset molempien sukupuolten parhaat, Niilo ROP ja Didi VSP! Ja samalla takataskuun molempien toiset sertit :) Tuomarina Tiina Taulos.


Didin lisäksi avoimissa oli kaksi muuta narttua. Didi esiintyi jälleen todella kivasti! Nyt liikkeetkin rupesivat irtoamaan entiseen malliin. Didin liikkeistä on nyt tullut vähän sanomista ja syyksi näytti paljastuvan etupään jumi, jota on tällä viikolla hierottu auki ja selvästi hyvin tuloksin :)Paras narttu kehässä oli kaksi narttua, Didi ja junnu narttu. Tässä tosin kävi pieni kämmi tuomarin puolelta kun hän luulin kyseessä olevan ROP-kehä :D Siinä vaiheessa kun hän oli tuomassa meille ROP-ruusuketta otettiin time-out ja selvitettiin mikä kehä olikaan menossa, jonka jälkeen meille PN1 sijoitus ja SERT :D 

PN-kehä "Onko asento ok??" :D
vas. Middle Island's Cheery Creature ja Novamian Jade Moonstone

Arvostelu:
"Erinomaiset mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvä rungon syvyys. Suora olkavarsi. Kauniisti kulmautunut takaosa. Hyvä karvanlaatu, kaunis väri. Liikkuu vetävästi sivulta, hieman ahtaasti takaa. Erinomainen ylälinja."


Alunperin oli tarkoitus että Henna olisi esittänyt Didin, mutten ollut valmis vielä "katkaisemaan napanuoraa". Toisaalta olen tyytyväinen etten sitä tehnyt, sillä sain itse vastaanottaa Didin toisen sertin. Kyllä minä silti vielä joskus pistän Didin Hennan (tai jonkun muun) kanssa kehään että nään itse omin silmin miten se siellä oikein esiintyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti