Sivut

torstai 28. toukokuuta 2015

Novamian kennel-miitti

Kauan odotettu miitti vihdoin saapui ja hurautettiin viime perjantaina Pyhäjärvelle Eevan sekä Stellan ja Jedin kanssa. Auto oli siis aika täynnä :D


Saavuttiin perille vasta kymmenen aikoihin ja kyllä huomasi että oli matkattu reilu viisi tuntia, virtaa meinaan riitti! :D Käytiin Didin kanssa kahdestaan lenkillä purkamassa pahimmat energiat, jonka jälkeen päästiin istumaan alas ja puhetta riitti! Nukkumaan taidettiin päästä "jo" 01:30 :D

Lauantaina aamupalan jälkeen aloitettiin treenit, Didi toisena koirana. Meille taipparimuotoinen treeni eli ensin vesityöskentely, jossa tavoitteena totuttaa Didi veneeseen. Alkuun meni todella kauan että Didi ylipäätään meni veteen ja kyllähän se tuota venettä taas kyttäili.. Ei kyllä niin pahasti kun viime vuoden kokeessa, mutta ei meinannut taaskaan mennä lokille asti. Lopulta kuitenkin uskaltautui lokille asti ja toi sen.

Veneen tullessa rantaan alkoikin sitten aikamoinen mekkala. Mitä lähemmäs vene tuli sitä enemmän tämä tyttö huusi. Hyppäsin itse veneeseen ja lähdettiin takaisin vesille. Didi lähti vinkuen perään ja pyöri veneen ympärillä (toimii samalla tavalla minun uidessa...). Didi tuli sen verran lähelle venettä että sain sen nostettua veneeseen (ja itse olin tämän jälkeen ihan läpimärkä!) ja siinähän sitä olikin sitten ihmettelemistä! Hetki pällosteltiin maailman menoa veneestä käsin, jonka jälkeen takaisin rantaan. Jätettiin asia hautumaan.
Tämän jälkeen mentiin hakuruutuun, joka meni vähän reisille. Didi kyllä löytää varikset, muttei nosta niitä spontaanisti.. Vaihdettiin palkkaus tapaa keppiin (herkkujen sijaan) ja johan rupes vaakkukin nousemaan suhteellisen kivasti :)  Jäljelle ei tällä(kään) kertaa päästy ;) Hyviä vinkkejä saatiin kuitenkin aimo  annos ja tiedetään nyt mistä jatketaan treenejä.

Tarkoitus oli vielä myöhemmin näyttää uudelleen venettä, mutta "pikku" myräkän iskiessä ei paljoa sisätiloista raaskinut poistua, varsinkaan vesille! Puita kaatuili ja sähkötkin meni, mutta onneksi hyvässä seurassa tuo aika hurahti silti nopeasti ja hauskaa oli! Illalla myräkän hieman laannuttua päästiin vielä grillailemaan ja nauttimaan jälkkäriksi ternimaidosta tehdyistä letuista, oli muuten hyvää!


Sunnuntaina herätessä ensimmäinen asia minkä huomasin oli sähköjen paluu, nimittäin jääkaappi oli herännyt äänekkääseen hurinaan :D Tästä sitten aamupalalle, jonka jälkeen venetreeniä. Veteenmeno ihan ok, mutta ei meinannut tuoda lokkia.... Kannustuksella toi, jonka jälkeen heitin ilman venettä, ei ongelmaa... Vene takaisin vesille ja heitinkin lokin sijasta kepin, johan unohtui vene! Pari kertaa vilkaisi, mutta vauhti ei hiljentynyt!

Myöhemmin kävin näyttämässä varista ja taas sama ralli, ei nosta jos ei pyydä. Niin kauan sitten heittelin sitä sille että nosti ilman pyyntöä ja olisiko ollut 10 heitto niin lopulta se sieltä sitten tuli! Hyvällä ottella ja ilman mitään mietintä taukoa. Isot kehut, jonka jälkeen lopetettiin siihen :)

Napattiin meidän koiralaumasta myös yhteispotretti. Ihan kaikki eivät kuvassa ole, sillä osa oli vain päiväkäynnillä eivätkä siis olleet kuvanottohetkellä paikalla.

Älyttömän kiva oli nähdä kasvattaja perheineen sekä muut koirat omistajineen, joista osaa ei olla nähty piiiiitkään aikaan. Viikonloppu vierähti tosin aivan liian nopeasti. Noh, viimeistään ensi vuonna uudestaan, ja toivottavasti pidennetyn viikonlopun kaavalla (tai koko viikon kestävä reissu!). Ensi kesää siis odotellessa :D

Äiti ja tyttäret

vas. Didi, Cara, Jedi, Roxi, Rose ja Stella

vas. Didi, Cara ja Jedi

Didi ja Cara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti