Sivut

lauantai 16. toukokuuta 2015

Melkein Muotovalio!

Ympyrä sulkeutuu! Helatorstaina käytiin Palveluskoirien Erikoisnäyttelyssä Tuomarinkartanossa ja upeat tulokset saatiin kotiin viemisiksi! 
Viime vuonna käytiin tässä samaisessa näyttelyssä ja silloin plakkariin ensimmäinen SERT! Tänä vuonna reissu ei jäänyt yhtään huonommaksi sillä sieltähän se kolmas eli viimeinen SERTi napsahti! Uskomatonta!


Tollerit aloittivat ensimmäisinä kehässä klo 10 ja tuomarina meillä oli Tuula Savolainen. Sama tuomari, joka tuomaroi Kouvolassa 10.11.2014 (tuolloin Didi ERI SA PN3). Linja säilyi ja edelleen tyttö miellytti :) Tollereita oli ilmoitettu 15 joista 2 oli poissa. Uroksissa kaikki ERI:n arvoisia, mutta vain valio uroksille SA:t. Nartuissa skaala oli laajempi (H-ERI).

Didi esiintyi taas kivasti, aluksi meinasi nenä hakeutua maahan, mutta onneksi se sieltä lopulta saatiin ylös (ihana nurmikko ja sen tuoksut!). Avoimissa vain kaksi narttua (yksi jäänyt pois), Didi ERI AVK1 SA!

Tämän jälkeen kehään kolme käyttöluokan narttua, joista yksi ERI SA, joten PN-kehässä Didi ja tuo käyttöluokan narttu. Mentiin yhdessä ympäri, edes takaisin ja taas ympäri, jonka jälkeen Didi osoitettiin ykköseksi, mieletöntä! SERTi kouraan ja vielä nopeasti pyörähtämään ROP-kehään, jossa Didi oli VSP :)

Pidemmän kaavan mukaan toteutettu video kehistä

Ajatuksenahan minulla oli saada käyttötulos plakkariin ennen vikaa Sertiä, mutta suunnitelmiin tuli pienoinen muutos :D Nyt voidaankin hyvillä mielin jäädä suunnitellulle näyttely tauolle ja keskittyä täysin taipparitreeneihin. Ehkä tässä taloudessa ennemmin tai myöhemmin majailee FI MVA!

Ja uskokaa tai älkää, mutta vieläkin hieman vaikea käsittää että nyt meillä oikeasti on ne vaadittavat Sertit kasassa ja enää käyttötulos puuttuu, jotta tuo prinsessa olisi Suomen muotovalio. Pienenä haaveena tuo titteli on ollut jo alusta alkaen, mutta Suomessa riittää hurja määrä upeita tollereita joten ns. helppoja sertejä täältä ei juurikaan saa. Olen todella ylpeä pikku kettusestani, joka on upealla esiintymisellään ja ulkomuodollaan SERTinsä ansainnut, ollen vielä joka kerta PN1 VSP :D Ainahan se on omiin silmiin maailman kaunein, mutta hyvältähän se tuntuu huomata etten ole ainoa joka ajattelee sen olevan upea pikku kettunen ♥ 17.5.-14 Palveluskoirien erikoisnäyttely
Paula Rekiranta
PN1 SERT VSP
1.5.-15 Lahden ryhmänäyttely
Tiina Taulos
PN1 SERT VSP

14.5.-15 Palveluskoirien erikoisnäyttely 
Tuula Savolainen
PN1 SERT VSPLisää kuvia päivästä löytyy täältä

4 kommenttia:

 1. Onnea Didille! On se niin nätti!
  Meillä on tavoitteena taipparit, jotta saisin G käyttöluokkaan, jokohan sitten näyttelyissäkin pärjäisi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On tuo tyttö kyllä yllättänyt menestyksellään vaikka aina omaan silmään on nätti ollutkin :)
   Eiköhän Gittakin pärjää, niin paljon vaan tuomarista kiinni tämä touhu :D meillä nyt (varsinkin toukokuussa) sattui sellaiset tuomarit, jotka Didin tyyppisistä tykkää ja voilà! :D

   Poista
 2. Onnea vielä! Olipa hauskaa löytää Oivariinikin videon loppupäästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllähän Rotunsa parhaankin täytyy videolla komeilla! :)

   Poista