Sivut

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Supervaakut!

Ollaan käyty Didin kanssa kahdissa taipparitreeneissä muutaman muun tollerin ja niiden omistajien kanssa, viime ja tänä sunnuntaina. Viime viikolla ei ollut ihan meidän päivä, Didillä ei ollut yhtään ajatus mukana ja oli muutenkin todella välinpitämätön, kaiken suhteen. Vaakut nousi, mutta vain parin pyynnön jälkeen, huoh.

Tänään otinkin sitten sen asenteen että ei tehdä mitään ihmeellistä, innostetaan vaakkuun ja kunhan vaan nostaa niin jes! Didi oli mielentilaltaan jo paljon parempi edelliseen kertaan verrattuna ja toisin kuin viimeksi ei suorittanut ekana, vaan vikana. Vaakkujen luona innostettiin ja leikitettiin vaakulla ja kyllähän se sieltä ihan kivasti sitten nousi. Tein yhden haun dentastix palkalla ja sieltähän se vaakku tuli, ote ei tuossa tosin ollut paras mahdollinen, mutta tekemisen fiilis oli!

Toimintasuunnitelma onkin nyt näyttää usein, mutta vähän ja super palkalla, nimittäin dentastixillä. Se on Didille aina ollut jotenkin übersuperhyper mahtava palkka, joten tarkoituksena olisi jatkossa yhdistää tämä vaakkuihin, vain ja ainostaan vaakkuihin. Muusta ei tuota super palkkaa saa kuin vaakun tuomisesta. Saa nähdä kuinka käy, mutta hyvällä fiiliksellä eteenpäin :)

Pakko muuten lisätä tähän Didistä rakenne kuva vertailu 5kk heitolla, "pieni" muutos tapahtunut. Okei, karvat (ja niiden puuttuminen) vaikuttaa paljon, mutta on tuossa muutenkin eroa. Se alkaa jo tosissaan muistuttaa aikuista! :o 
Missä on se pieni kakarapentunen? :D 


Viime aikoina useampi on kysellyt Didin mittoja, varsinkin korkeutta ja tulipa sekin tarkastettua tähän samaan syssyyn. Korkeutta Didillä on 47cm ja paino 19,5kg.

Paino Didillä oli pitkään 18 kilon kieppeillä ja kun reilu kuukausi takaperin käytiin eläinlääkärissä rokotusten takia näytti vaaka 20,2kg! Ensin hieman järkytyin, mutta onhan tuo saanut ihan tarkoituksellakin nyt lisää massaa kun se on aina ollut niin honkkeli. Ja nyt vasta ruvennut minullekin iskostumaan se fakta että onhan tuo oikeasti suhteellisen iso narttu, ei mitenkään "överi" iso, mutta nähdään enempi isoksi kuin pieneksi nartuksi. Syliin sopiva kuitenkin ;) ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti