Sivut

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

kuvahaaste

Sain facebookissa koirakuvahaasteen Didin Hugo-veljen omistajalta. Haasteen toteutin joulun alla 21.-25.12 ja haluaisinkin jakaa nuo (ja muutamat muut) kuvat täällä bloginkin puolella.

Koirakuvahaaste 1/5. Tänään samoiltiin metsässä reilu pari tuntia kaverin kera.
Alku reissu meni vähän karummissa maisemissa, mutta lumisade yllätti kesken lenkin
Tästä reissusta kerroinkin jo sunnuntaina.
Oltiin sovittu tapaninpäivälle uudet treffit ja siellähän sitten samoiltiin taas reilu pari tuntia! Otettiin Sports Trackerillä meidän reitti ylös, valitettavasti puhelmesta loppui akku ennen reissun loppua, mutta tässäpä kuitenkin meidän reitti!
Siellä mentiin todellakin keskellä ryteikköjä, täysin koskemattomalla lumella (poluilla oli aika paljon muita lenkkeilijöitä ja eihän me millään poluilla kävellä muutenkaan! :D) Tältä reissulta tuli räpsittyä aika paljonkin kuvia ja sain ne jopa lisättyä blogin kuviin!


Koirakuvahaaste 2/5. Ihana luminen päivä koiralla takana,
ja nyt kun suvaitsin saapua töistä ja ostoksilta kotiin niin ollaankin valmiina untenmaille
(Didi otti heti varaslähdön) ♥
Oltiin viimein saatu kunnolla lunta tänne eteläänkin ja voi tuota koiran onnea! Käytiin heti aamusta metsässä ja työpäiväni aikana hyvä ystäväni oli käyttänyt Didin uudestaan. Lumi oli ollut edelleen super ihanaa ;)


Koirakuvahaaste 3/5. Lumessa möyrintää ja lumipallojen saalistusta!

Yön aikana oli tullut jälleen lisää lunta ja siitä otettiin kyllä taas ilo irti! Saatiin myös kivoja lumisia kuvia neitosesta (melkein koko ajan puolinaamaa vähintään lumenpeitossa :D)

Koirakuvahaaste 4/5. "Mä oon ollu tänä vuonna super kiltti! Sain eniten lahjoja!!
Nytki kiltisti poseeraan niiden kanssa vaikka haluisin jo repiä ne auki, niin kiltti mä oon."
Didi ja joulu 
Didi veti jouluna aikamoisen lahjasaaliin itselleen. Oli selvästikin perheen kiltein jäsen :D Vaikkakin lahjojen jaossa Didi olisi tahtonut jakamisen sijasta ruveta avaamaan kaikkien lahjoja! Piti sitten vähän toppuutella, että kaikki saivat omansa (tästähän neiti vähän loukkaantui!). Didi sai mm. palloja (MONTA!) + muutaman muun lelun, muutaman erilaisen herkkuluun, Hirvenlihaa pakkaseen, magneettialustan petiin sekä magneettipalan juomakuppiin Muita en nyt tähän hätään muista.


Yritettiin ottaa yhteiskuvaakin, mutta Didi oli ihan poikki kinkun vahtimisesta, nämä perus koiran velvollisuudet täytyy hoitaa kunnialla ja se vaatii aina veronsa :D

Koirakuvahaaste 5/5. Temppuilua ja agilityä, niistä on tollon päivä tehty :)
Joulupäivänä mentiin ystäväni kanssa agilityhallille treenamaan. Didi oli aavistuksen levoton eikä oikein keskittynyt (koska omistajakin oli ihan pihalla kuin lumiukko!). Saatiin kuitenkin tehtyä muutama ihan hyvä harjoitus. Myös ystäväni kokeili ohjata Didiä ja meno näytti kivalta! :) Agility treenien jälkeen mentiinkin vielä ystäväni luo ja tehtiin koirien kanssa erilaisia temppuja.

Tilannekuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti