Sivut

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Vapaapäivä on paras päivä!

Vapaapäivät on kyllä aina niin ihania! Ehtii rauhassa tehdä asioita, ulkoilla niin kauan kun haluaa ilman kiirettä (ellei ole niinkuin minä, joka haalii vapaapäiville hirveän määrän erinäisiä asioita mitä pitää tehdä kun kerran on aikaa).
Mutta tänään oli juuri sellainen "ei kiire mihinkään"-päivä :)

Käytiin aamulla tallilla, ja Didillä onkin viime kerrasta aikaa jo tovi. Vähän sillä meinasi kierrokset nousta aika ajoin kun oli niin hirmu kivaa ja jännää, mutta pääosin oli todella fiksusti. Vähän piti pitää sitä silmällä kun lähdettiin maastoon käpsyttelemään, ettei hevosen jalkoihin eksy, mutta tyttönen löysikin ihan muut jännät hajut ja painoi koko ajan vähän edellä :)

"Nyt se kamera pois ja makkarat tulille!"

Tallilta suunnattiinkin kauppaan hakemaan makkaraa ja etsittiin lähistöltä retkeilyalue, jossa vierähti muutama tunti. Didi oli aivan onnessaan! Ja vähän ihmettelin kuinka sillä tuo yltiöenergia vaan jatkuu ja jatkuu (yleensä alkuinnostuksen jälkeen vähän rauhoittuu vaikka edelleen into säilyykin).


Didi vahtii silmä tarkkana pikkukaloja
Nyt näin illalla on uni maittanut ja ei ole koira juuri jaloissa pyörinyt (tietenkin ruoka-aikaan tultiin rivakasti keittiöön, se asia ei muutu vaikka kuinka oliskin ollut aktiivinen päivä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti