Sivut

lauantai 1. marraskuuta 2014

Karvaton syksy

Kuulumisia taas täältäkin päin. Ollaan Didin kanssa vietetty aika rentoa alkusyksyä, ollaan tehty asioita vain tekemisen ilosta ilman paineita ja nähty koirakavereita. Agilityn jatko 2-kurssi meillä on parhaillaan menossa, joka tosin on nyt ollut parin viikon tauolla kouluttajan sairastumisen vuoksi. Mietin että olisin vuokrannut ystäväni kanssa omatoimitreeneihin hallin, mutta jäi sekin meidän molempien kiireiden takia toteuttamatta.

Tollerikavereitakin on nähty! 12.10 Ensin treffattiin Kamu, joka olikin kasvanut melkoisesti viime näkemästä, jonka jälkeen huristeltiin Tervasaareen tolleritreffeille.

Sera, Riemu, Manta ja Didi
© R. Lappalainen

Damit kaivoin myös pitkästä aikaa esille ja tein Didille pienen hakuruudun. Kauempaa toi hyvin, mutta kaikista lähinnä oleva jäi tuomatta. Käytiin sitten yhdessä se hakemassa, liekö sitten ollut liian helppo ettei tyttö ole viitsinyt vaivautua tai sitten ei edes tarkistanut lähimaastoa.

Kaiken lisäksi nythän meillä on taas se aika vuodesta kun karvat tiputetaan pois ja vedellään bikineissä. Onneksi vielä ei ole tämän kylmempiä kelejä!

Tässä vähän vertailun vuoksi kuvaa :D

Didin ruokiin/ruokailuihin olen nyt panostanut äärimmäisen paljon. Joka ruokailu on kirjattu sen omaan päiväkirjaan (mitä syönyt ja kuinka paljon). Didi kun on aika kapea ja toivoisin sille lisää massaa (ei siis mitään läskimössömassaa vaan lihasmassaa) niin kokeillaan nyt sitten vähän erilaista ruokintaa.

Didin viime pissatulehduksen testeissä proteiini arvot olivat aavistuksen vajaat (ei huolestuttavasti), jonka takia rupesinkin miettimään ruokintaa uusiksi. Tähän mennessä Didi on pääosin elellyt pelkillä nappuloilla, nyt lisäksi tulee milloin mitäkin (raejuustoa, jauhelihaa ja viimeisimpänä sai oikein herkutella karjalanpaistilla!)
Omaan silmään muutosta on jo selkeästi havaittavissa! Selkä varsinkin on jämäköitynyt keväästä selkeästi.

Hiljaista syksyä ei siis olla vietetty (eikä tässä ole edes puolet meidän tekemisistä, mutta aivot lyö tyhjää, koska vieressä tuijottaa vaativa katse leikkimään ;) )

Kuvia on tullut myös otettua aika paljon ja sain ne vihdoin tännekin lisäiltyä.
Eli syyskuun kuvia löytyy täältä, täältä, täältä ja täältä
kun taas lokakuusta täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti