Sivut

perjantai 19. syyskuuta 2014

Hyppy! Putki! Rengas!

Tässäpä tämä agilitypostaus! Videoamateriaalia on tulossa, paljon! (niitä hyviä, ja ei niin hyviä...) :D
Käytiin Agilityn Jatko 1 kurssi @Taitoa Tassuihin, jossa ollaan käyty Alkeiskurssikin viime keväänä. Taukoa on siis ehtinyt tulla jonkin verran ja kyllähän sen huomasi. Intoa oli enemmän kuin taitoa! Ja itse yritin parhaani mukaan pysyä perässä ilman että sotkeuduin jalkoihini. 
Sain jokaiselle tunnille hyvän ystäväni mukaan, (jolle suuri kiitos kuvamateriaalista!) jonka kanssa sai puida tunnin jälkeen fiiliksiä.

Ekalta kerralta en tajunnut pyytää kuvausta, mutta muilta kerroilta materiaalia on.
Hirveästi en ala tunteja nyt analysoimaan, mutta joka tunnilla meillä oli hurjan kivaa ja pientä edistystä oli jopa havaittavissa. 

2. tunti
Tunnin aiheena valssi. Tehtiin rataa joka sisälsi itselleni täysin mahdottoman hyppy-rengas välin. Törmäsin joka ikinen kerta joko esteeseen tai koiraan. Tunnin haasteena oli Didin möykkääminen, itseäni se häiritsee ja yritänkin mahdollisuuksien mukaan keskittyä myös sen tavan karsimiseen. Putki vaan on Didin mielestä niiiiiin hurjan kiva että ne kierrokset nousee nollasta sataan sekunnissa :D
Videoita on kaksi, ensimmäisessä näitä ratoja ja toisessa videossa kooste mokista. Enjoy!


3. tunti
Aiheena oli edestäleikkaus. Itse mokailin tällä tunnilla aika paljon ja en millään meinannut pysyä Didin perässä. Välillä sai mutenkin pinkoa minkä kintuistaan pääsi. Putki nostatti tälläkin kertaa kierroksia kaakkoon ja lopulta kesken radankin joutui vähän nollaamaan tilannetta. On tuo mahoton kakara <3

4. tunti
Alunperin tunnin aiheena oli takaaleikkaus, mutta keskityttiin valssiin, pienellä haasteella. Eli hypyltä putkeen, joka ohjattiinkin ristiin (putkelle olisi ollut suora linja, mutta tarkoitus oli että koira tulee siitä päästä ulos) joka oli meille tehtävänä normaalia haastavampi. Mokattiin kuitenkin ainoastaan kerran tämä kohta ja sekin täysin minun hutiloinnista johtuen. Tunnin lopussa tehtiin vielä puomia yksittäisenä.

5. tunti
Aloitettiin tunti keinulla, joka meni ekaksi kerraksi paremmin kuin uskoin. Didi oli intoa täynnä, mutta jaksoi keskittyä tekemiseen eikä kertaakaan sählännyt keinulla! Tämän jälkeen tehtiin A:ta, joka meni vauhdikkaasti. Kouluttajan avustuksella saatiin myös hyviä pysähdyksiä A:n loppukontaktille. Näiden jälkeen tehtiin vielä rataa ja Didi oli oikeasti aika kiva ohjata, vaikka kierrokset vähän nousi, pysyi kivasti kuulolla eikä möykännyt juuri nimeksikään! (videolla kuuluva koira ei siis ole Didi) Kurssista innostuneena varasin Jatko 2 paikan ja jos vaan ryhmä toteutuu (siihen tulee tarpeeksi osallistujia) jatkamme 30.9 vauhdikasta harrastusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti