Sivut

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Ja miten kävikään

Maanantaina käytiin virallisissa lonkka- ja kyynärkuvissa ja samalla peilattiin neitokaisen silmät. Terveen paperit lähtivät eteenpäin ja nyt vain odotellaan virallista lausuntoa. Joka tapauksessa olen helpottunut tuloksista (tuskin ne todella radikaalisti muuttuvat jos muuttuvat).


Sunnuntaina ollut Hyvinkään näyttely jäi meiltä välistäkun olin hukannut rokotustodistuksen. Luulin sen olleen siellä missä ennenkin, enkä tyhmänä tarkistanut asiaa. Aamulla sitä sitten etsittiin ja ajelinkin paria eri osoitetta läpi kunnes se löytyi 11:52, (tollereiden kehä olisi alkanut 12:00) joten en enää lähtenyt ajamaan näyttelypaikalle. Olin aamupäivän hyvin kärttyinen sattuneesta syystä, mutta mentiin Didin kanssa uusiin metsiin talsimaan ja johan mieli koheni. On tuo tyttönen vaan sellainen positiivisuuden lähde! :)


Perjantaina Didillä oli hieronta. Oli tosi mielenkiintoista seurata vierestä ja nähdä kuinka Didi vastaa hierontaan. Mitään isoja jumeja ei löytynyt ja lihaksisto oli hyvin liikkuvaa (jos tuo nyt on oikea sana sille :D). Lapojen alueelta, okahaarekkeiden suunnanmuutos kohdasta (tuollekin oli joku hienompi sana..) ja takapolven etupuolelta löytyi pieniä jumeja, ne saatiin hyvin hierottua (vaikka loppu ajasta Didi oli sitä mieltä että häntä on hierottu jo tarpeeksi kauan ja nyt olisi aika leikkiä!) Tuo lapojen jumi on kuulemma yleisin jumi mitä koirille tulee, ihan perus arkikäytössäkin. Ei siis syytä huoleen, terve kaveri näiltäkin osin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti