Sivut

tiistai 16. syyskuuta 2014

Hiljaiseloa, muttei kuitenkaan..


Blogin puolella on ollut melkein kuukauden täysin elotonta. Aika monesti olen ajatellut kirjoittaa tänne meidän touhuista, mutta aina se on jäänyt. Kiirettä on siis pitänyt. 

Didin kanssa ollaan käyty viiden kerran agilitykurssi, josta teen mahdollisimman pian oman postauksen. Didi on päässyt muutamia kertoja uimaan, fillaroimaan ja päivittäin kirmailemaan metsään. Tänään otin pari varista sulamaan että päästäis huomenna kokeilemaan millä fiiliksillä tällä kertaa neti niihin suhtautuu.

Loppuviikosta Didi pääsee ekaa kertaa hierottavaksi. Olen jo puolen vuoden ajan miettinyt vieväni sen hierottavaksi, ihan uteliaisuudesta, että tietäisi onko Didillä jotain jumeja ja miten se muuten reagoi hierontaan. Kävi hyvä tuuri kun luin facebookista vanhan opiskelukaverini etsivän projektikoiraa jota hieroa. Odotan mielenkiinnolla perjantain hierontakertaa!

Rennosti vaan!

Sunnuntaina mennäänkin sitten Hyvinkään ryhmänäyttelyyn, jonne on ilmoittautunut 21 tolleria. Alunperin tuomarina olisi pitänyt olla Raija Tammelin (jonka takia ilmoittauduinkin), ikävän tapauksen johdosta tuomari kuitenkin vaihtui Helin Tensoniin. Nyt kun aikataulut tulivat, olikin tuomarina Slovenialainen Boris Baic, josta en tiedä yhtään mitään. En nyt kuitenkaan jaksanut ruveta perumaan ilmottautumista, joten syteen tai saveen, sinne mennään. (+ Didi on ruvennut pudottamaan hullun lailla karvaa.. hieman karvattomana siis liikenteessä)

JA maanantaina luvassa lonkka- ja kyynärkuvaukset, voin sanoa, että jännittää ihan hirveästi. Tietenkin toivon että Didi saisi terveen paperit, jos ei, tehdään mahdollisia suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Noh, turha maalailla vielä piruja seinille, maanantaina selviää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti