Sivut

tiistai 19. elokuuta 2014

Porin reissu

Lauantaina lähdimme Poriin moikkaamaan Peppi-siskoa ja sen omistajia. Jo heti alkuun huomasi siskosten samankaltaisuuden. Eleet, tavat ja monin tavoin käytöskin olivat hyvin samankaltaisia. Ja tyypiltään nuo olivat myös todella samannäköisiä. Kauempaa ei tyttösiä tunnistanut ja saikin aina miettiä että kumpikohan tuolla kauempana seikkailee :D

Didi ja Peppi

Peppi nousi noissa (yllättäen) pomoksi, kyllä se Didikin vähän yritti jotain sanoa, mutta yksi murahdus Pepiltä ja toinen oli kuin maansa myynyt. Oma pikku nössöni ♥ 
Tytöt tulivat kivasti toimeen, eikä kertaakaan tarvinnut pelätä että niitä saisi irrotella toisistaan.

Peppiä siistittiin, Didi tuli tukemaan siskoa :D

"Leikitsä mun kaa?"

Sunnuntaina käytiin myös pyörähtämässä Porin ryhmänäyttelyssä, jossa tuomarina Pia Itkonen (+harjoitusarvostelija Sanna Kavén). Didiä olen itseasiassa kyseisellä tuomarilla jo kerran käyttänyt kun hän oli viime vuoden Pohjoismaiden voittaja-näyttelyssä tuomarina. 

Tällä kertaa ei Moonstone-porukalla mennyt ihan niinkuin Strömsössä. Didi tänään AVO EH1. Tarvitsee vieläkin aikaa, mutta edelleen hyvä aihio kuulemma käsissä :) Rintakehähän tuolla tuskin tulee kauheasti tuosta kehittymään, mutta sillä mennään mikä on.
Peppi harmittavasti NUO EVA. Tuomari olikin tytön mielestä todella jännittävä eikä päästänyt tuomaria ollenkaan kopeloimaan vaikka yritettiin erilaisia lähestymistyylejä. Muuten tuomari kyllä tykkäsi kovasti ja harmittelikin ettei Peppi päästänyt lähelleen.

Peppi ja Didi


Arvostelu:
"Erittäin hyvän tyyppinen sirorakenteinen narttu, vielä kapeahko pää, kevyehköt korvat. Hyvä kaula, selässä pehmeyttä. Antaa tänään hieman takakorkean vaikutelman. Tasapainoiset joskin niukat kulmaukset. Rintakehä tarvitsee vielä aikaa. Erinomainen karvapeitteen laatu. Rehelliset suorat liikkeet, miellyttävä käytös.

Näyttelyiden jälkeen käytiin vielä uittamassa koirat Yyterin koirarannalla. Koirat ottivat kyllä ilon irti touhusta! Ja ulkoilu ei loppunut siihen vaan lähdettiin vielä metsään lenkille. Lopulta meillä oli kaksi lopen väsynyttä punaturkkia. Hirmu kiva reissu ja sovittiinkin että yritetään nähdä mahdollisimman pian uudestaan!

Enemmän kuvia täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti