Sivut

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Aurinkoinen päivä!

Aamu alkoi näyttelytohinoissa, tänään oli vuorossa Helsingin kesänäyttely ja kesäisissä tunnelmissa tosiaan mentiin!

Näyttely järjestettiin Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa, jossa oltiin viimeksi 17.5 jolloin Didi nappasi ensimmäisen SERTinsä, joten ehkä tässä paikassa on sitä jotain! ;) 

Näyttelyihin osallistuivat Didin lisäksi veljet Niilo ja Koda sekä isä Jedi. Hyvin meni koko porukalla, sillä jokaisella oli kotiin vietäviksi ERI! Näiden lisäksi Niilo, Jedi sekä Didi saivat SA:t ja loppujen lopuksi Niilo ja Didi vielä VA-SERTit :) Ei siis yhtään pöllömpi päivä!


Didi toimi tänään kehässä tosi kivasti! Kotimatkalla totesin kuinka ihanaa sitä on nykyään esittää kun se osaa ja tietää mikä on homman nimi. Ekoissa näyttelyissähän lähinnä stressasin sen käytöstä (leikkiikö pomppupalloa, komentaako muita narttuja, väistääkö tuomaria ym..) Nyt nämä asiat on ns. ylitetty kun tuo pahin mörkö(murkku..)ikä on takanapäin. Kyllähän tuota esiintymistä saisi toki vielä treenata, mutta nyt touhu on oikeasti mukavaa kun en itse joudu turhia stressailemaan.


Tässä tämän päivän arvostelu, tuomarina Svein Helgesen (Norja) 
"Erinomainen tyyppi ja tasapaino. Femiininen, hyvin muodostunut pää, pehmeä ilme, voisi olla enemmän leveyttä. Erinomainen kaula ja ylälinja. Rintakehä voisi hieman kehittyä. Hyvä runkoinen, mutta voisi saada hieman enemmän massaa. Erittäin hyvä hännänkiinnitys ja kanto. Hyvin kulmautunut. Erinomainen turkinlaatu. Maatavoittavat ja tasapainoiset liikkeet."
(Suomennokseen sain onneksi apua facebookin ihmeellisestä maailmasta)
ERI2 SA PN2 VA-SERT


VA-SERTin vastaanotto, onnellinen omistaja!

kuuman päivän jälkeen oli hyvä käydä vähän viilentymässä :)

Ensi viikonloppuna onkin vähän erilaista ohjelmaa jos vaan kaikki menee niinkuin pitää :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti