Sivut

lauantai 17. toukokuuta 2014

Ei ollenkaan huonompi reissu

Wautsi mikä päivä! (Jo kelien puolesta) 
Käytiin palveluskoirien erikoisnäyttelyssä Helsingin Tuomarinkartanossa. Tavoitteena oli ERI (EH:seenkin oltiin kyllä varauduttu), mutta päivän tulossaldo yllätti todenteolla! 

Tuomarina siis Paula Rekiranta (jolla meidän piti jo marraskuussa käydä, mutta silloin vaihtuikin tuomari). Pidin tuomarista ja iso plussa siitä että perusteli todella monille miksi sijoitti/arvosteli niinkuin oli sijoittanut/arvostellut.

Didi on pari päivää ollut taas vähän väsy (kuumuus? juoksut alkamassa? jaa-a..), mutta toimi silti kivasti kehässä. Plussaa tästä oli se ettei tarvinnut pelätä pomppu-koikkaloikka show:ta :D 

Junnuja oli kaksi, joista toinen oli sisko Stella. Molemmat tytöt saivat ERI:n! Didi sai vielä kaupan päälle SA:n (viime kerrasta onkin aikaa, joten voitte vaan kuvitella miten iloinen ja yllättynyt olin!). 

Paras narttu-kehässä olikin vain kaksi narttua ja lopulta Didi PN1 ja SERT!! WAUTSI! Rop-kehässä VSP :) Niinkuin sanoin, päivän tulossaldo yllätti! Isolla Y:llä! Hiukan häkellyin myös tuosta tuloksesta ja hetki meni ennen kuin sen oikeasti tajusi. 

ERI1 SA PN1 SERT VSP

Arvostelu:
"Tyypiltään erinomainen, tasapainoinen nuori narttu. Jolla kevyet ja vaivattomat rodunomaiset liikkeet. Narttumainen pää. Hyvä ilme.  Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä, polvikulmaus voisi olla hieman selvempi. Ikäisekseen hyvä runko. Hyvä karvapeite."


Ja mikä parasta, ei tarvinnut "juhlia" yksin :D Didin ykkösfani, minun äitini, oli myös paikalla ja kaikki kuvat ovatkin hänen käsialaansa. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin koitoksiin. 
Menin tosiaan ilmoittamaan tuon pari päivää sitten Maailman Voittajaan ;) Sieltä haetaan kylläkin vain kokemusta ja nautitaan koiratäyteisestä päivästä hyvässä seurassa :)

lisää kuvia täältä
Ylpeä koiranomistaja

Toukokuuhan on ollut Novamian Moonstone-pentueelle aika hohdokas kun Niilo avasi 4.5 "pelin" (lätkätermejä... miten niin nyt on joku MM-lätkä menossa..) olemalla Kouvolassa ROP ja saaden ensimmäisen SERT:in! Onnea Henna ja Niilo! Mehän olimme samaisissa näyttelyissä, ja Didi oli ERI2 :) 
Seuraava viikonloppu (10.5) Stella oli Helsingin KV näyttelyissä PN4 saaden VA-SERT:in! Onnea Eeva ja Stella! ja nyt sitten tämä viikonloppu oli meille suotuisa. Onnittelut siis myös kasvattajalle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti