Sivut

lauantai 3. toukokuuta 2014

Pyhäjärven reissu

Viime viikonloppuna suunnattiin Pyhäjärvelle tapaamaan muita Moonstone-sisaruksia ja samalla näyttäydyttiin kehässä Pyhäjärven ryhmänäyttelyssä. Perjantaina saavuttiin Eevan ja Stellan kanssa paikalle (samaa matkaa kun tultiin) vasta puoli kymmenen jälkeen. Paikalla olivat sisaruksista Niilo ja Cara omistajineen, sekä kasvattaja perheineen. Hetken koirat saivat siinä touhuta kunnes aloitettiin pesurumba, jonka jälkeen oli tarkoitus mennä nukkumaan. Vaan miten kävikään, suusta jäätiin kiinni ja loputa nukkumaanmeno meni reilusti yli puolenyön, hups.

meidän leiri

Aamulla heräsinkin jo viiden aikoihin ja aamu meni leppoisasti. Näyttelyipaikalle lähdettiin yhdentoista jälkeen (tollerit oli arvioitu alkamaan klo 13). Tuomarina meillä oli Tuula Pratt ja pidin hänen tuomaroinnistaan todella paljon. Tuomarointilinja tuli ilmi ja käsitteli koiria todella kauniisti. Didikin meinasi yltyä pussailemaan tuomaria, mitä ei ole koskaan, ei siis KOSKAAN, tehnyt! Didi käyttäyti hyvin ja sai EH:n ja ollen lopulta JUK4. Muut sisaruksetkin saivat hyviä tuloksia, Stella ja Rose ERI sekä Cara, Niilo ja Retu EH.Arvostelu:
"Mittasuhteiltaan hyvä, vielä kevyt ja kapeapäinen narttu. Hyvä kaula. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Saisi olla jäntevämpi selkälinja. Hyvä rungon voimakkuus. Hyvä hännän kiinnitys. Liikkuu hyvin. Turkinlaatu oikea. Ei täydessä turkissa."Päästiin myös ensimmäistä kertaa kasvattajaluokkaan joka kokemuksena todella kiva ja mielenkiintoinen! Toivottavasti ei jäisi viimeiseksi kerraksi :) Lopulta tulokseksi KP ja ROP-kasvattaja sekä BIS KASV 3! 
Päivä venähti aika pitkäksi ja koirat olivatkin loppupäivän aika väsyneitä.

Kasvattajaryhmien BIS 3

vas. Rose, Didi, Niilo, Cara ja Stella

Sunnuntaina treenailtiin. Tehtiin toko-, maltti- ja riistaharjoituksia. Didi vaikutti vähän levottomalta eikä sen keskittyminen hiponut lähellekkänn normaalia, joten meiltä ei mitään ihmeellisiä suorituksia nähty. Tilanteeseen nähden olin kuitenkin tyytyväinen.


Riistan kanssa on tullut selkeää takapakkia viime vuoteen nähden. Nyt riista ei onneksi saanut kyytiä vaan se ei tahtonut nousta. Kanto-ote on kyllä parantunut hurjasti viime vuodesta. Nyt vaan odotellaan ne juoksut alta pois että päästään kunnolla treenailemaan.Olipahan huippu viikonloppu loistavassa seurassa, toivottavasti saatais järkättyä uusi miitti mahdollisimman pian :)
Ja suuri kiitos kuvista Samille ja Marjutille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti