Sivut

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Uimakausi korkattu

Monta päivää on vietetty auringonpaisteessa ja onpahan tässä uimakausikin siinä samalla korkattu. Oltiin viime tiistaina ihan normaalilla metsälenkillä (joka kulkee joen viertä) ja Didi kirmaili ympäriinsä, pian kuuluikin molskahdus ja siellähän se vesipeto meni. Tälläkin viikolla tyttönen on parina päivänä päässyt uiskentelemaan. Voi että kun toinen nauttii, hauska katsoa vierestä sen touhua.


Taipparikurssin viimeinen kerta oli tänään ja homma ei mennyt ihan putkeen. Didi oli todella levoton eikä keskittynyt juurikaan. Tehtiin muistinoutoja ja markkeerauksia, eikä homma sujunut niin kivasti kuin edellisellä kerralla. Hieman harmitti ja jätettiinkin viimeinen nuoto tekemättä. Viimeisessä tehtävässä piti viedä koiran kanssa dami, palata lähetyspaikalle ja lähettää koira hakuun. Twistinä oli se, että nouto tapahtui muiden koirien edestä. Olin ihan varma että Didi olisi mennyt rivistön kautta, joten ei otettu riskiä, kun touhu oli muutenkin mennyt aika penkin alle. Aina ei voi onnistua ja tästä ei ole suunta kuin ylöspäin :)

Edellisellä viikolla tehtiin hakuruutua. Silloin Didillä oli hyvä draivi päällä. Tehtiin alkuun motivoidut noudot, jonka jälkeen hakuruutuun vietiin 10 damia. Näitä sitten noudettiin vuorotellen. Ekasta hakuruudusta Didi haki 4 ja toisesta 3. Tyttönen sai ohjaajalta kehuja hyvästä hakuinnosta. Hieno Didi! :)

17kk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti