Sivut

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Agilityn alkeet käyty!

Viime viikon sunnuntaina oli agilityn alkeiskurssin viimeinen tunti. Meidän neljäs tuntihan oli yksityistunti (muiden ollessa pois), harmi ettei Didi silloin ollut niin korkeassa viretilassa, että treeneistä olis saanu kaiken irti. Eikä kuvaajaakaan silloin ollut. Hyvät treenit kuitenkin. Tehtiin keppejä, A:ta, valssia ja muistaakseni puomia.
6. ja 7. kerta oli taas koko porukka kasassa ja niiltä tunneilta minulla on myös materiaalia.


En nyt pahemmin analysoi videoita, niissä nyt näkyy aika hyvin kaikki oleellinen. Itselläni ohjaukset jäävät usein todella paljon uupumaan sillä jään varmistelemaan että tuleehan se koira varmasti ja jatkaako se sinne minne pitäisi. Seuraavassa videossa näkyy hyvin syy tuohon varmisteluun. Didillä on niin kova vauhti aina päällä ettei se jotenkaan ehdi tajuta/kiinnittää huomiota ohjaukseen vaan se viipottaa vaan jonnekin kun kaikki on niin kivaa ja pakko mennä täysiä!


Didillä on myös tapana kerätä aika paljon kierroksia ja tämän takia lähestymisiä miedän tuleekin harjoitella, tai lähinnä käskyn odottamista, ettei voi vain sinkoilla lähimmälle esteelle mikä sattuu miellyttämään. Joka tapauksessa tykkään hirmuisesti tästä harrastuksesta ja siksi harmittaakin että kurssi jo loppui.
Sain tutulta myös vinkin erään agilityseuran katselmuksesta aloitteleville agilitynharrastajille, mutta en suureksi harmikseni sinä päivänä olisi päässyt paikan päälle ja näitä aloittelijoiden katselmuksia järjestetään tähän kyseiseen seuraan vain kerran vuoteen. Noh, ei auta itku markkinoilla. Jollain tavalla kuitenkin varmasti jatketaan hyvin alkanutta harrastusta.

innokas oppilas!

No mitä tässä nyt odotellaan? Kyllä minä osaan, tehdään jo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti