Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Agility kuulumiset

Agilityn alkeiskurssi on startannut ja ollaan treenailtu kahden tunnin verran.
Käytiin toissa sunnuntaina myös Siirin ja Kodan kanssa Lotta Vuorelan agilitykoulutuksessa, joka oli tollereille suunnattu. Itse olin kuunteluoppilaana ja hurjasti tarttui uutta ja erittäin hyödyllistä infoa matkaan.

ready to go

Ensimmäisillä agilitytunneilla ollaan keskitytty eri esteiden opettelemiseen. Ollaan käyty nyt läpi peruseste, muuri, rengaseste, putki, pussi ja puomi. Muutamia on siis vielä jäljellä.

Ja kuten arvata saattaa, Didi on ihan liekeissä! Se nauttii suunnattomasti joka tehtävästä, eikä millään malttaisi odottaa sillä välin kun muut tekee. Kurssin vetäjäkin mainitsi Didin palkkautuvan jo selkeästi pelkästä tekemisen riemusta.

Laji nostattaa Didin kierrokset aika rajusti ja itse olen nyt pari kertaa mokannut "tauon paikan". Eli muiden tehdessä en ole tajunnut selkeästi osoittaa sille että nyt ei ole enää meidän vuoro vaan nätisti odotellaan. Didi tunnistaa mm. putki sanan todella hyvin ja meidän odotteluvuorolla se on revetä liitoksistaan, kun joku mainitsee sanan putki (ekalla tunnilla Didi meinasi hypätä puoliseinän yli ja rientää putkelle sanan kuultuaan . . . )

Eilisellä tunnilla keskityinkin hyvin paljon siihen että palkitsin sitä aina, kun se käyttäytyi rauhallisesti muiden tehdessä ja kiinnitti huomion minuun. Lopputunnista tuo jopa makoili tyytyväisenä jaloissa muiden tehdessä! Eli ei tässä vielä kannata toivoa menettää.

Valitettavasti minulla ei ole mitään materiaalia tunneista, mutta ehkäpä vielä joku kaunis päivä (tai siis ilta) saan sinne kuvaajan ja toivottavasti julkaisukelpoista materiaalia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti