Sivut

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Agiliitoa

4. agilitytunti takanapäin ja meno on kerta kerralta hauskempaa. Viime tunnista jäi tosi hyvä mieli vaikka mokiakin tuli, ne eivät silti mieltä paina, sillä saatiin korjattua ne heti.

valmiina toimintaan!

Tehtiin alkuun putkea ja keppejä. Didi aloitti odotusvuorosta (mikä on joka tunnin haastavin osuus). Päästiin pienen odottelun jälkeen aloittamaan putkella, joka oli laitettu U:n malliseksi. Hyvin meni ja vauhtia riitti!

Kepeillä tehtiin ensin kolmella, eli yhdellä pujottelulla. Muistin itse tällä kertaa ottaa alusta asti rauhassa enkä mennyt mukaan Didin hösellykseen (osasyynä se etten rankan työpäivän jälkeen edes jaksanut, mikä oli todella hyvä) ja suorituksetkin olivat sen mukaisia. Tehtiin parhaimmillaan viidellä kepillä eli kahdella pujottelulla ja se riitti meille tältä erää, hieno D!

Tämän jälkeen tehtiin hyppysarjaa kolmella perushypyllä. Sen tarkoitus on auttaa koiraa löytämään oikea ponnistuskohta ja harjoittamaan hyppytekniikkaa. Todella hyödyllinen harjoitus, tykkäsin!
Didihän välillä tavoittelee kuuta taivaalta ja tällä kertaa kuvitteli pääsevänsä kahden esteen yli kertaheitolla, ei päässyt. Itse häkellyin tuon otuksen tempauksesta enkä tajunnut heti suorituksen jälkeen palkata, mutta eipä se tuota näyttänyt haittaavan. Toisella kerralla tuli jo fiksummin.

Kontaktiesteistä puomi pääsi taas syyniin. Tällä kertaa suoritettiin ilman hihnaa ja ekalla kerralla Didi hyppäsi alastulokontaktin yli. Seuraavilla kerroilla palkattiin ruokakupin avulla jatkamaan linjaa eteen ja tuohan meinasi singota kupin ohi, meni kuitenkin kontaktin kautta. Itse haluaisin opettaa sen pysähtymään kontaktille, mutta toistaiseksi minulle riittää että se suorittaa mielellään ja kontaktin kautta. Kolmannelle suorituskerralle vauhtia kertyikin jo liikaa, kun takajalat eivät meinanneet pysyä enää menossa mukana.

Viimeisenä tehtiin vielä rata, perushyppy - putki - rengas (suoralla linjalla). Ekalla suorituskerralla en osannut varautua siihen kuinka kovaa tuo pikkukettu sinkoaa putkesta ja ehdin varmaan r:n sanoa kun tuo jo viiletti ohi. Tehtiin siis selkeä hidastus ennen rengasta, jotta saan sen ohjattua sinne. Vikalla kerralla saatiin koko homma vedettyä yhtä kyytiä. 

Älyttömän kiva laji treenata (ainakin vielä näin amatööritasolla) Didin kanssa. Ja on niin kiva katsoa kun pikkukettu nauttii täysin rinnoin! Iso kiitos Siirille kuvista ja videoista! :)

Tänään treenataankin eri merkeissä, sillä meillä starttaa Taipparikurssi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti