Sivut

lauantai 8. helmikuuta 2014

Team Saukko!

Käytiin tänään Onnenkoiran koirakylpylässä Siirin ja Kodan kanssa. Tultiin paikalle hyvissä ajoin ennen oman vuoromme alkua (joka oli 18:00-18:30). Didi oli hyvin tarkkaavaisena ja teki myös selväks että oltiin saavuttu paikalle. Ennen uintia, ohjaajamme antoi noutajataluttimet käyttöön ja pesi koirat kanssamme. Saatiin molemmille vielä liivit niskaan ja jäätiin odottelemaan vuoromme alkua (mikä oli Didin mielestä liikaa vaadittu..)

valmiina tositoimiin!

kamera sivuun ja menoks, niinku nyt heti

Didillä oli alusta asti aikamoinen meno päällä. Kodaa vähän jännitti (myös jo ennen varsinaista uimista), minkä takia se väsyi vähän nopeammin. Alkuun mentiin veteen ohjaajan kanssa. Parin kerran jälkeen saatiinkin mennä jo itsekseen. täältä mä tuun

Ohjaaja opasti minua lähettämään Didi veteen, kun hän tulisi itse Kodan kanssa perästä. Ja ohhoh kun Koda syttyi! Se oikein loikkasi Didin perään! Loput ajasta menikin oikein reippaasti uimaan :)

TEAM SAUKKO

uitettu koiraHyvin meni siis molempien uintikerta! Didi tosin ei olisi tahtonut lopettaa ollenkaan. Kauhea itku pääsi kun seuraavat menivät uimaan ja tämä tyttö ei enää päässytkään. Varattiinkin heti uusi aika ja seuraavan kerran mennään uiskentelemaan 23.2.

Tahtoo lisääääää!

2 kommenttia:

 1. Pitäisköhän meidänkin mennä joku kerta uiskentelemaan. Oon tota miettinyt monasti. Eikö sinne täydy jokatapauksessa ekakerralla varata ohjaaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti! Näin talven keskellä ihan hirmu kiva käydä tuolla :)
   Joo, ensimmäisellä kerralla on suositeltavaa ottaa ohjaaja.

   Poista