Sivut

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Voi karva(ton) sentään!

Parkanon ryhmänäyttely olisi edessä lauantaina ja minulla olisi sinne hyvin karvaton tolleri. Olen tässä nyt pari viikkoa miettinyt päätä puhki että kannattaako ajaa 260km, maksaa hotelli ja hakea korkeintaan EH. Hmm.. Toisaalta, olen kovasti odottanut että saisin viedä tuon Pekka Teinin arvosteltavaksi enkä ainakaan vielä bongannut muita näyttelyitä joissa Pekka arvostelisi tollereita.

Manailin jo messareissa Didin vähäkarvaisuutta, mutta eihän sen "karvattomuus" silloin ollut vielä mitään verrattuna nykytilanteeseen. Sillä oli ennen juoksuja aika kiva karva ja nyt siitä on pelkät muistot tai siis hapsut jäljellä.

Mikä ero tuolla karvan määrällä . . .

Noh, näillä mennään jos mennään. Ja nyt toistaiseksi ulkoillaan takki päällä, eipä tuo onneksi vauhtia hidasta. Luultavasti kuitenkin touhottaisi mielummin ilman takkia, mutta odotellaan nyt joskos se karva tuosta kohentuis ja sais lauhemmilla keleillä mennä ilman ylimääräisiä härpäkkeitä.Ainiin, täytyypä tähän vielä lisäillä että ensi viikolla on tiedossa kivaa aktiviteettiä. Ollaan menossa perjantaina Taitoa Tassuihin - järjestämälle Kokeile agilityä-tunnille, hurjan jännää! Saadaan Siiri sinne kuvailemaan menoa, joten varmasti tuosta tunnista tulee blogin puolelle materiaalia, menipä se sitten syteen tai saveen. En odota ihmeellistä suoritusta, sillä voi olla että vieraat koirat pistävät pikku otuksen pasmat aivan sekaisin. 
Lauantaina taas on luvassa koirauimala reissu Siirin ja Kodan kanssa. En ole Didin kanssa ennen tuollaisessa käynyt, joten hauska nähdä miten se suhtautuu paikkaan. Lauantain aamupäivälle olisi myös Nome-kurssin seurantaa tiedossa Riihimäellä, jos vain saan työvuoron vaihdettua. Mukava viikonloppu siis silloin tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti