Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

Yllättävä ystävyys

Joulut vietetty vaihtelevalla menestyksellä ja arkeen ruvettu palailemaan. Didi sai "joululoman" aikana myös uuden, aika yllättävänkin ystävän. Nimittäin parsonrusselinterrieri uroksen Hotin, joka ei siis omista koiraystäviä (perheen toisen koiran lisäksi), lähinnä temperamentisen ja itsenäisen luonteensa takia. Viime vierailulla näillä kahdella tosin sujui aika mukavasti, joten saimme vietyä asiaa tällä kertaa taas hieman eteenpäin.


Käytiin otusten kanssa 1,5h lenkillä, joka sujui leppoisasti ilman turhia ärinöitä. Päätetiinkin ottaa iso askel ja kokeilla mitä tapahtuu sisätiloissa. Eipä siinä kauaa ehditty olemaan kun kaksikko alkoi leikkimään innokkaasti, mutta kuitenkin asiallisesti. 


Kyllä siinä oli porukalla ihmettelemistä. Tarkemmin taustoja tuntematta tämä ei varmastikaan kuulosta kovin kummoiselta, mutta itse tuon parsonin hyvin tuntien tiedän, kuinka isosta asiasta tässä oli kyse ja kyllä sitä jaksettiin iloisesti ihmetellä. Didin kaveriporukka on kasvanut yhdellä jäsenellä, samoin Hotin, aivan super ihanaa! :)

Hotti ja Didi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti