Sivut

lauantai 14. joulukuuta 2013

Pohjoismaiden voittaja 2013

Huhhuh, mikä päivä! Nyt on sitten messaritkin koettu.
Itsehän menin aamulla vähän seitsemän jälkeen paikan päälle että saadaan varmasti häkki mahtumaan jonnekin. Mutta eipä nuo häkkialueet olleetkaan niin justiinsa, niitä häkkejähän oli vähän siellä sun täällä, eikä kukaan niistä mitään sanonut. Didi tuli "jälkijunassa" vähän ennen yhdeksää, sillä en halunnut sen olevan siellä paria tuntia kauempaa ennen kehään menoa ettei se nuupahda tyystin.

Itse en ns. viihtynyt kovin hyvin, luulen sen johtuneen lähinnä stressistä ja meininki oli kyllä todella totista touhua. Huomasi kyllä että on hieman isommat kisat kyseessä ja jokainen keskittyi täysillä siihen omaan koiraan ja muu maailma unohtui. Pahoittelen yleistämistä, KAIKKI eivät siis olleet totisia, mutta yleinen fiilis oli totinen. 

treenausta ennen virallisia kehiä

Harjoiteltiin kehässä ennen virallisten kehien alkua ja kyllä siinä meinasi usko loppua.. Didillä oli jotain ihme pöllöily energiaa eikä se oikein keskittynyt. Osalti tämä käytös saattoi heijastua omasta stressaamisestani, mutta kyllähän se pisti harmittamaan kun Jyväskylässä oli toiminut kuin unelma!

 vas. Agildes M&M Taste Like Geisha, Dragonflame's Masterpiece, Grezagord's Ällistyttävän Nätti, Melofia Elle Driver, Novamian Jade Moonstone, Tussatolleren's Fia Av Besco ja Waterfox Oceania

vas. Grezagord's Ällistyttävän nätti, Melofia Elle Driver, Novamian Jade Moonstone ja Tussatolleren's Fia Av Besco

Tuomarina meillä oli Pia Itkonen ja hänestä ei ole kuin hyvää sanottavaa. Erittäin miellyttävä tuomari, katsoi kokonaisuutta, perusteli valintansa ja arvosteli rehellisesti (jakoi ERI:stä - T:hen) eikä ollut mikään ERI/SA automaatti. Ehdottomasti suosittelen häntä.Me lähdimme hakemaan EH:ta ja olisin siihen ollut erittäin tyytyväinen. Didi käyttäytyi kehässä pääsääntöisesti hyvin, mutta alussa edessä menevän hyppykoikkaloikka meininki sai Didinkin hieman kierroksille ja myöhemmin toisen koiran vinkulelu pisti pasmat aivan sekaisin. Yksilöarvostelussa Didi toimi taas todella hyvin! Tuomari kävi useamman kerran kopeloimassa Didiä (lvarsinkin rintakehää tunnusteli usempaan otteeseen) ja tämä seisoi todella nätisti ja antoi tuomarin tutkia kaikessa rauhassa. Juoksut meni hyvin, eikä onneksi pahemmin tuijottanut meikäläistä. Kaikeksi yllätykseksi saatiin ERI! Olin todella yllättynyt (positiivisesti tietenkin).

Kilpailuluokka
vas. Dragonflame's Masterpiece, Grezagord's, Ällistyttävän Nätti, Novamian Jade Moonstone, Tussatolleren's Fia Av Besco ja Waterfox Oceania

videon alussa ehtii näkyä tuota Didin hieman huonompaa käytöstä (ja siis tuotahan en tämän päivän muuhun tyhmäilyyn verrattuna edes laskisi huonoksi käytökseksi)

Kilpailuluokassa sijoituttiin vielä kolmanneksi, joten kaikki odotukset ylittyivät reilusti ja en voi olla muuta kuin tyytyväinen tyttöseen. Vielä pitäisi miettiä mitä teen tuolle käytökselle mikä sillä ilmenee kaikkien juostessa kehässä, yksinhän se toimii jo hyvin.
Pia myös mainitsi kilpailuluokan yhteydessä että SA jäi tänään saamatta, mutta erittäin hyvä aihio löytyy käsistä, eli ei muuta kuin odotellaan tyttösen kehittymistä.


ERI JUK3
Arvostelu:
"Hyvä koko. Miellyttävä ilmeinen pää. Hyvä kaula, selässä pehmeyttä. Tasapainoiset kulmaukset. Vielä kapea rintakehä. Kauniit liikkeet. Erinomainen karva. Esiintyy ja esitetään kauniisti."

Seurailtiin vielä tollereiden kehää oman suorituksen jälkeen. Ja tollereista sen verran, että paikalla oli kyllä todella kovatasoisia koiria, joiden esiintymistä oli erittäin miellyttävää seurata. Käytiin tietenkin vielä kiertelemässä putiikkeja ja kyllähän sieltä hieman tavaraa lähti mukaan.

Hurtan talvimantteli jonka ostaessaan sai kaupan päälle nuo Hurtan valjaat sekä täyteluu (x2) ja koska pussiin jäi vielä tilaa sai Didi noita tikkujakin vielä mukaan. Ei siis hassumpi ostos.

Näyttelykansio, pussukka nameille, hiiri ja pieni vinkupallo

SEKÄ
Ruusuke meidän prinsessalle :D3 kommenttia:

 1. Kiitos! Teillä on mennyt tosi hyvin näyttelyissä, Onnea! Didistä on kasvanut nätti tyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! :) Ootteko muuten Rosen kanssa menossa näyttelyihin jossain vaiheessa?

   Poista
 2. Joo, luultavasti ensi vuonna käydään jossain jos vaan uskalletaan :) Meillä tuo käytös nyt on vähän mitä on, Rose kun ei malta ravata ja kopeloidessa se ei pysy paikallaan. Treeniä vaan kaipais lisää :)

  VastaaPoista