Sivut

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kouvola RN

Pitkästä aikaa tännekin päivittelen. Viimeksi kun kirjoitin, oli vielä se kaunis syyskeli, nyt ollaankin tultu tähän kura vaiheeseen ja ai että kun joka lenkillä se rapa roiskuu! Didi tietääkin jo että lenkin jälkeen suunnataan ensimmäisenä kylppäriin tassupesulle.
Mutta itse postauksen aiheeseen. Käytiin viime sunnuntaina Kouvolan ryhmänäyttelyssä.
Tuomari olisi alunperin ollut Paula Rekiranta, mutta suuren osallistujamäärän vuoksi meillä oli vaihtunut tuomari, jopa sellaiseksi jota ei oltu alunperin edes ilmoitettu varatuomariksi. Tuomarina siis Tuula Savolainen.

Ennen tollereita arvosteltiin espanjanvesikoira, sitä seuraillessa huomattiin ettei tuomari todellakaan ollut mikään erimaatti. Niistä mitä seurattiin, noin 2/3 sai EH:n. 

Tollereiden kehä alkoi n. klo 13. Didin veli Niilo (Novamian Topaz Moonstone) suoriutui nätisti (vaikka kehä olikin aika pieni Niilon kaltaiselle menijälle). Tosin mittakeppi pisti pojan kintut tutisemaan, mitä hieman ihmeteltiin. Sijoitus ERI2. Onnea!

Niilo

Didin lisäksi kehässä oli toinen junnunarttu (Rialthing Step'n Joy). Didi juoksi ensimmäisenä ja käyttäytyi aivan super hyvin! Voi että kun se osaisi käyttäytyä yhtä hyvin silloinkin, kun joku muu juoksee edellä. Mutta ei, Didin pilvenpiirtäjän kokoinen egohan ei sellaista kestä.

Didi juoksi hyvin ja antoi käsitellä nätisti, tuomari kehaisi Didin valkoisia hampaitakin (totesin tuohon Dentasticksien maistuvan neidille) :) 
Sijoitus ERI1 SA! (olin todella yllättynyt SA:n saannista.) Paras narttu kehässä sijoitus 3. Eli päivän saldo JUK1 SA PN3, ei voi muuta kuin olla tyytyväinen!
"n. 1v. Hyvät mittasuhteet ja raajakorkeus. Kaunis korkealinjainen pää, hyvä ilme, hyvä ylälinja. Hieman löysä lantio, hyvin kulmaututunut edestä ja takaa. Hyvä eturinta ja ikään nähden hyvä rungon tilavuus. Tasapainoiset liikkeet joissa hyvä askelpituus. Hyvä häntä, hyvä turkin väri, ei tänään täydessä turkissa. Hyvä raajaluusto ja käpälät."

PN-kehässä
(nartut esitysjärjestyksessä sijoituksineen: 
Novamian Jade Moonstone, PN3. Trindy's Yes For Sure, PN2 ja Magicfox's Malvira PN1)

Näyttelyiden jälkeen harjoiteltiin Niilon kanssa variksella. Jos vaikka kateus tai kilpailuvietti saisi pojan nostamaan varista. Eipä tuo Didin läsnäolo nostattanut muuta kuin hormooneja.
Tosin varis ei ollut mikään huippukuntoinen, joten jos muutenkin vähän haluton nostamaan varista niin eipä se ihme, ettei tuotakaan innostunut sieltä nappaamaan mukaan. 
Didikin nostaa nykyään mielestäni vähän tahmeammin kuin ennen, nostaa kyllä mutta nyplää ja tutkii varista jonkun aikaa.
Lopuksi sisarukset pääsivät vielä hieman painimaan. Vaikka kyllä nuo hormoonit pitivät Niilon kiinnostuksen noissa naisellisissa tuoksuissa.

Niilo
Didi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti