Sivut

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Höpinöitä

Varoituksen sananen! Teksti voi olla aika sekavaa luettavaa, sillä olen kirjoittanut sitä useampana päivänä, pahoittelen.

Käytiin lauantaina Sipoon koirametsässä Eevan ja Stellan kanssa. Päästiin vasta töitteni jälkeen ulkoilemaan, joten aikasen hämärtymisen takia ehdittiin touhuilla siskosten kanssa n 1,5h. Olipa kiva höpötellä ja jakaa jotain mietteitä :)

Aika vauhdikasta oli tyttösten toiminta, Didi taas tapansa mukaan oli se "nöyrempi" tapaus, eli eipä tuo paljon Stellalle sanonut vastaan, joka alkuun katseli kaapin paikkaa. Hyvin nuo kyllä toimeen tulivat, ja hyvä niin.

Tehtiin pari harjoitusta varisten kanssa ja Didillä taas ongelmana tuo näpeltäminen variksen kanssa, muutenkin tuntui vähän juoksentelevan (pitkästä aikaa tosin häriön kanssa työskentelemässä). Ajattelinkin nyt ruveta näyttämään varista useammin ja luomaan touhuun vielä enemmän positiivista"energiaa", luultavasti olen itse ollut liian suorittaja meiningillä, että touhusta on osa hauskuudesta jäänyt (?), täytyy siis itsekkin suhtautua touhuun vähempi totisesti, kyllä tuo ne taipparit läpäisee (ehkei ekalla, mutta joskus kuitenkin), täytyy vaan tämä oma homma saada kasaan.
Saatiin sunnuntaillekin kivat lenkkeilykelit ja siitä innostuneena ajattelin poiketa tutulta lenkkipolulta, ja sehän kannatti! Löydettiin pieni uusi alue kivaa maastoa, jossa käpsyteltiin ja heiteltiin keppiä. Jostain syystä Didi ottaa kepistä tosi paljon kierroksia, tuli sitä sen pentuaikana paljon heiteltyäkin, varmaan osittain kasvanut kiinni siihen... JA kepissä myös varmasti löytyy syitä tuohon näpeltämiseen.. Kasvattaja onneksi puuttui keppinheittoleikkeihin, kun en itse asiaa tajunnut. Nykyään noita keppejäkin tulee tarkkailtua, ettei vaan jää näpeltämään niitä mihinkään.

 - - - - - -

En ehtinyt julkaista tätä tekstiä ennen varistreenejä, joten päivittelen nekin heti tähän kylkeen.
Otin maanantaina variksen sulamaan ja tiistaina tein tosiaan pari heittoa ja pari helppoa hakua. Tyttö oli aivan innosta soikeana! Keskiviikkona aamusta uudestaan parit heitot ja parit helpot haut. Ei keskittynyt ihan niin hyvin, toimi kuitenkin hyvin. Vähän meinasi taas mennä hösellykseksi kun jo istu-käsky oli aivan hepreaa. Virittelin keskiviikkona kamerankin että näkisi edes vähän miten tuo homma sujuu. Voi sitten myöhemmin vertailla.Myöhemmin päivällä käytiin hyvän ystäväni luona ja siellä myös touhuttiin vähän variksen kanssa. Tehtiin lähinnä heittoja ja parit haut, tässä yhdestä hausta videota. 
2 kommenttia:

 1. Heippa,
  Videoita kun klikkaa niin tulee vain teksti "Tämä on yksityinen video". Saako niitä asetuksia muutettua? :) Olisi kiva nähdä teidän touhuiluja! :)
  T. Maiju (Nellikettu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekniikan ihmelapsi kun olen, niin eipä ihme ettei viedot näy :D Yritin muuttaa asetuksia, jos nyt näkyis? Jos ei vieläkään näy niin kokeilen vielä yhtä poppakonstia minkä jälkeen jos ei näy, laitan kokonaan uudet videot eri ohjelmalla :) Kiva kun huomautit! :)

   Poista