Sivut

perjantai 4. lokakuuta 2013

Iso tyttö jo

Pitkästä aikaa ehdin päivittelemään kuulumisia tännekin. Aika paljon on taas tapahtunut enkä varmaan muista puoliakaan asioista, joista voisin tänne kirjoittaa, mutta kirjoitan nyt niistä mitkä muistan.

Käytiin tossa pari viikkoa takaperin kokeilemassa ensimmäistä kertaa lokin hakua vedestä, homma sujui ongelmitta. Tahtoisin tosin kokeilla touhua isommalla lokilla, jotta vältyttäisiin yllätyksiltä jos siellä taippareissa nyt sattuu joku jytky olemaan. Lokin hausta hieman videomatskua.


Käytiin myös harjoittelemassa hakuruutua, josta hyvin heikkolaatuista materiaalia (olin itsekseni tytön kanssa, joten kuvaaminen oli aika haastavaa). Hakuruutu meni aika juosten kusten, mikä itseäni rupesi hieman ärsyttämään, liekö hormoonit ylikierroksilla (niinkuin välillä koko koira) tai muuten vaan ei nyt työmotivaatio lähtenyt kunnolla käyntiin.

Haki siis 6 varista, 2 kauempaa ja 4 tuli lähempää. Kauin varis oli n. 50m päässä. Kaikki se tosiaan haki, mutta niinkuin sanoin, meni vähän juosten kusten.. Didi siis oikeasti kusi kesken haun! Viimeinen varis tuli onneksi nätisti alusta loppuun, jopa kiikutti suoraan käteen eikä viskannut jalkoihin.
Treeniä vaan, niin ehkä se oppii kanavoimaan ton yltiömääräisen energiansa siihen itse työskentelyyn.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Käytiin viime viikonloppuna mökkeilemässä ja voi että miten toinen nautti. Mökin piha oli aidattu, joten Didi sai vapaasti kuljeskella pihalla. Vähän piti käydä myös aitojen ulkopuolella tutkimassa seutuja. Sunnuntai aamuna muiden nukkuessa me lähdettiin vähän seikkailemaan.


 Ja läheisellä pellolla käytiin heittelemässä keppiä- - - - - - - - - - - - - - - - - -


Didillä alkoi maanantaina vhdoin juoksut. Viime viikolla näytti selkeästi jotain olevan tuloillaan ja sunnuntaina alkoivat paikatkin olemaan vähän turvoksissa. Nyt siis elellään hetki pöksyt jalassa.

Tulevana sunnuntaina meillä olisi Hämeenlinnassa ryhmänäyttely, mutta en ole vielä päättänyt lähdetäänkö juoksujen takia ollenkaan. Päätös syntyy varmaan vasta sunnuntaina, katsotaan tilanteen mukaan. Tänään kuitenkin pesen tyttösen, jos kuitenkin päätetään sinne lähteä.


Ilmoitin Didin myös Helsingin kv näyttelyihin lauantaille Pia Itkoselle. Voi olla ettei kummoisia tuloksia tule, mutta haluan sen kyseisellä tuomarilla käyttää, joten sinne mennään! O-ou..
Enempää en ehdi kirjoitella, Didi vaatii jo huomiota itselleen (siitä on tullut nyt extra huomionkipeä juoksujen alettua)

Tässä kuitenkin vielä pari syksyistä kuvaa
tämä kuva mielstäni kuvaa Didiä jotenkin noh, loistavasti.
Hassun hauska, jolta ei intoa puutu


2 kommenttia:

 1. Yleensä Carakin vaatii aluksi ylimääräisten höyryjen päästelyä ennenkuin viitsii hakuruutuun laittaa. Muuten sekin menee kuin höyryveturi eikä suju niinkuin pitäisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo kierrokset tuppaavat aika hyvin nousemaan ja pitääkin varmaan jatkossa myös meillä päästellä noi pahimmat höyryt, että homma sitten sujuisi koko hakuruudun ajan.
   Cara nyt onkin jo osoittanut kuinka loistavaa työskentelyä se tekee noinkin nuorena, siitä tietysti puolet kunniasta ohjaajan suuntaan. Onnea siis vielä NOU1 tuloksesta! :)

   Poista