Sivut

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Hyvinkään RN

Sunnuntaina käytiin taas näyttäytymässä, tällä kertaa Hyvinkäällä.
Tollereiden luokan arvioitu alkamisaika oli klo. 13:00 ja tuomarina toimi Kirsi Nieminen.

Oltiin Didin kanssa paikalla jo ennen puolta kahtatoista ja eipä muita tollereita siinä vaiheessa pahemmin näkynyt. Myös Didin sisko Stella (Novamian Milky Moonstone) oli tulossa samaan näyttelyyn.


siskokset

käytiin ennen kehää vähän harjoittelemassa juoksemista ja meno oli aika railakasta
Didi näytti näitä liikkeitä myös kilpailuluokassa.....

Sain myös hyvän ystäväni seuraksi näyttelyihin, mikä oli oikea pelastus, sillä itsehän jouduin pois pelistä n. tunnin ajaksi migreenin takia. Kehään menin toinen käsi tunnottomana, mutta koska näkö ja puhekyky pelittivät siinä vaiheessa, en halunnut jättää kehää välistä. Oltiin siinä vaiheessa kuitenkin paikalla oltu jo melkein 4 tuntia. Tollereiden kehä alkoi n. 1,5h myöhässä, mutta onneksi aurinkokin liittyi seuraan.
Kehäkäytös oli Vantaan reissua parempi (tietenkin normi innolla), kilpailuluokkaa lukuunottamatta.
Edelleen hieman vaikeuksia juosta toisen perässä. Pääasiassa olin kuitenkin todella tyytyväinen tytön käytökseen.Päivän tulos oli ERI3 ja arvostelu oli seuraavanlainen:
"Erinomaista tyyppiä oleva, mittasuhteiltaan oikea narttu. Vielä hieman taakse laskeva kallo-osa, muuten hyvä pää. Hyvä kaula, selässä hieman pehmeyttä. Hyvä eturinta ja rintakehän syvyys. Erinomainen raajaluusto. Hyvät takakulmaukset, oikea väritys. Ei täydessä karvassa tänään. Liikkuu yhdensuuntaisesti. Esiintyy reippaasti."

Junnunartut
Höpöhännän Hulvattoman Hupsu, Novamian Jade Moonstone, Novamian Milky Moonstone ja Waterfox Oceania


Tuomari oli mukava ja käsitteli koiria hyvin. Itse olisin kaivannut perusteluita sijoituksista. Osalle olikin niitä ilmeisesti antanut, joten en tiedä oliko minulta se sitten vain mennyt ohi. Kivan pitkän ja kattavan arvostelun antoi. Suosittelen käyttämään hänellä.

Didin sisko Stella loisti tänään tuloksilla ERI1 SA PN4! Onnea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti