Sivut

maanantai 26. elokuuta 2013

Jännitystä ilmassa

Sunnuntaina koittaa vihdoin TollerShow, jotka ovat samalla Didin ensimmäiset viralliset näyttelyt, go big or go home, eikö? :D

Nyt kuitenkin on ruvennut jännittämään että mitenkähän ne mahtavat sitten mennä. Ollaan harjoiteltu vähän (tai siis ei ollenkaan) Hyvinkään näyttelyiden jälkeen. Olen ollut niin paljon töissä ettei näyttelytreenaaminen ole innostanut vaan ollaan touhuiltu niitä kivempia juttuja. Eli itseä saa kyllä syyttää jos pentu siis junnu käyttäytyy huonosti. 

Aika karvatonkin tuo vielä on, joten saa nähdä tuleeko siitä sanomista tai sen persoonallisesta pyörteestä (joka aika hyvin alla olevassa kuvassa näkyy). Noh, ehkä lakkaan murehtimasta sillä vaikkei tuo pärjäisikään niin loistavasti on se silti minun silmissä kaunein ja muutenkin parhain koira. 

Ainiin, Didin veli Niilo on myös tulossa TollerShow:hun. Huippua! Kiva nähdä miten tuokin on jo kasvanut ja aikuistunut junnuuntunut :)

9kk 16,5kg

Myös nuo Didin korvat vähän huolettaa, vasemman puoleisella korvalla nyt on jo useamman kuukauden ollut oma elämä, mutta nyt se yrittää houkutella oikean puoleisen korvan joukkoihinsa!
Kokeilin ensimmäistä kertaa teipata Didin korvia kun tähän asti olen vain hieronut niitä.
Teipit olivat vähän vajaan vuorokauden ja nyt korvat ovat pysyneet jo ryhdikkäämpinä.

Tuon pidempää aikaa en yhtäjaksoisesti välttämättä uskalla antaa teippien olla, mutta katsotaan nyt lurpsahtavatko korvat takaisin vanhoille teille.

- - - - - - - - - -

Tänäänhän tosiaan Moonstone-pentue täytti 9kk, eli nyt on pentuikä ohitettu ja junnuikä saavutettu! Vaikka pentuhan tuo vielä minun silmissä on ja tulee varmasti vielä jonkun aikaa olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti