Sivut

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Parempaan päin mennään

Viikko sitten Didi alkoi tosiaan pissailla ihan holtittomasti ja käytiinkin eläinlääkärillä, josta saatiin ohjeeksi aloittaa antibioottikuuri virtsatie-infektio epäilyn johdosta. 

Pidin Didillä "pissa-päiväkirjaa" tuosta eteenpäin. Eläinlääkärin mukaan oireiden pitäisi helpottaa parissa päivässä ja todella minimaalista parannusta tapahtuikin päivittäin (mitä en olisi tajunnut ilman pissa-päiväkirjaa) kunnes sunnuntaina pissailikin pahemmin kuin alkuviikosta. Kyllä siinä meinasi epätoivo iskeä ja päätinkin että soitan maanantaina taas eläinlääkärille.

Maanantaina koinkin suuren yllätyksen. Sunnuntain pissa määrä oli 18, joista alle pissaamisia oli hurjat 10.
Kun taas maanantaina tuo lukema oli 12, joista 3 oli pissattu alle. Päätin siis vielä seurailla tiistaihin asti tilannetta.

Tänään tuo alle pissaamisten määrä on pysynyt nollissa ja muutenkin koira pyytää normaalisti ulos hädän yllättäessä, sekä hallitsee rakkoaan jo huomattavasti paremmin. HUH helpotusta.

En ole viikkoon nukkunut kunnolla kun on ollut niin kova huoli tuosta pirpanasta, varsinkin kun toipumiseen viittaavia oireiden helpotuksia ei pahemmin ilmennyt. Onneksi Didi sentään oli koko viime viikon yhtä iloinen ja pirteä kuin aina, joka auttoi uskomaan ettei se kovin vakavasti voi olla sairas.

Vaippasankari virtahepo kainalossa

Kokeiltiin Didille siis myös vaippoja, jottei koira joutuisi lillumaan omassa kusessaan jatkuvien alle pissimisten takia, mutta jätettiin ne melkeimpä heti pois, sillä en pystynyt seuraamaan pissaamisien määrää yhtä tarkasti. Didiä nuo eivät häirinneet, vaan se touhotti menemään vaipoista huolimatta ihan normaalisti.

Nyt on kyllä sanomalehti varastot tyhjillään, mutta toivottavasti niitä ei enää tarvitakkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti