Sivut

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Maalla!

Oltiin maaseudun rauhassa kolme päivää ja kyllä niin koira kuin omistajatkin nauttivat täysin rinnoin.


Didi nautti suuresti mahdollisuudesta olla koko ajan pihalla ja juoksenteli pitkin poikin riemuissaan. Palloakin se toi vähän väliä jalkoihin ja sitähän olisi saanut heitellä vaikka maailman tappiin asti!
meidän pieni karvainen nato-ohjus!Kyllähän siellä myös treenailtiin. Harjoiteltiin pientä hakuruutua, jossa jäi harmittamaan yksi nostamatta jäänyt varis, Didi siis löysi sen, haisteli ja yhtäkkiä huomasi/kuuli jotain ja lähti jolkottelemaan varikselta pois. Argh.. (Saatiin kuitenkin tämäkin uudelleen motivoinnin jälkeen ylös)

Noh, muutenhan kaikki varikset nousivat hyvin ja innokkuutta kyllä löytyi. Tehtiin yksi hakuruutu 4 variksella, josta haetutin kaikki. Kauin oli arviolta 20-30m päässä. Pitäisi pian kokeilla kauempaa hakua kun hyvällä motivaatiolla noita tuosta lähempää hakee.


Myös hieman videota suorituksista. Ensimmäinen videopätkä on hakuruudulta, taisi olla kolmas minkä haki.  (valitettavasti aina niin ihana kamerani päätti taas pysäyttää videoinnin keksen kaiken, joten pätkä loppuu heti noston jälkeen minkä takia palautusta ei videolla ole, nostokin on juuri jäänyt pois). Toinen pätkä on ensimmäiseltä yksittäiseltä haulta, joita tehtiin yhteensä 3. (näistä toisella kerralla oli se nostamatta jättö.) Viimeisen kuitenkin nosti taas ilman mitään onglemia ja lopetettiinkin siihen.Käytiin myös pupulla treenailemassa, meinasi vaan tuo nenän käyttö unohtua, intoa taas riitti niin kuin pienessä kylässä. Tehtiin 3 jälkeä, joista ensimmäinen oli pituudeltaan 20m. Toiset lyhyempiä, mutta eivät suoralinjaisia.

Didi lähti ennen tämän videon alkua porhaltamaan innoissaan väärään suuntaan, josta kutsuin sen takaisin . Tämän videon alusta on tämä uusi ohjaus jäänyt pois, mutta lähtee onneksi paremmin. Nenän käyttöä saisi kyllä olla enemmän.Myös näyttely treeniä otettiin Hyvinkään näyttelyitä ajatellen. Lauantaina pitäisi taas muistaa miten homma toimii ja käyttäytyäkin sen mukaisesti. Juoksussa edistää helposti kun vauhtia rupeaa löytymään, joten sitä treenattiin. Myös seisotuksessa on isona ongelmana ollut tuomarin "kopelointi", koska Didihän on hirmu utelias ja tahtoo tietää mitä siellä oikein ihmetellään, joten yritin seisottaessa hieman luoda samankaltaista tilannetta.

7,5 kk

lisää kuvia tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti