Sivut

torstai 20. kesäkuuta 2013

Pentutapaaminen

Viime viikonloppuna käytiin Pyhäjärvellä pentutapaamisessa. Osa porukasta olivat menneet jo perjantaina, töiden vuoksi me pääsimme Didin kanssa liittymään porukkaan vasta lauantaina.

äiti ja tyttäret
(vas. Didi, Cara, Roxi, Stella ja Rose)

Lauantaina saavuttuamme Didi uusimpana tulokkaana sai aika villin vastaanoton kun 3 punaturkkia tuli tutkimaan tätä. Paikalla olivat Niilo, Rose, Cara, Stella ja äiti Roxi omistajineen. Jedi isä oli mejä kokeessa, liittyi kuitenkin myöhemmin  seuraamme.

(c) Anu K.

Sää ei lauantaina oikein suosinut meitä, mutta silti vietettiin hyviä koulutushetkiä. Pääsimme heti alkuun näyttelytreeneihin mitkä eivät Didiltä sujuneet kovinkaan mallikkaasti, oli vielä sen verran pyörällä päästään uusista kavereista ja paikasta (tämän takia ollaan näyttelypaikoillekki saavuttu aina todella hyvissä ajoin).
Korkeutta Didille mitattiin 45-46cm.

näyttelytreenit, tytöt
vas. Stella Rose, Didi ja Cara

Näyttelytreenien jälkeen oli hieman hakua riistan kanssa. Didillä kokeiltiin variksella ja kanilla, jotka toi alkupohdiskelun jälkeen hienosti. Kokeiltiin tämän jälkeen vielä lokillakin, sekin nousi ihan hyvin.

Didi hakuhommissa
(c) Anu K

Didi pääsi kokeilemaan myöskin pientä hakuruutua mikä sujui molempina päivinä hyvin. Vahvat ovat riistavietit tytöllä! Palautuksiin pitäisi keskittyä, varsinkin pupun kanssa, se kun tuntuu olevan niin kiva ettei sitä malttaisi olenkaan palauttakkaan.

(c) Anu K.

Jälkeäkin kokeiltiin pariin otteeseen ja sekin sujui ihan hyvin, alkuun oli hieman varovainen, mutta teki kuitenkin työtä käskettyä. Taipparit tavoitteena ja näin pienen riistatreenin jälkeen uskallan jopa sanoa että läpi ne menevät kuin vettä vaan, kunhan ensin treenataan nämä hienosäädöt kuntoon :)

Kaiken koulutuksen ohella pääsivät pennut tietenkin hieman painimaan keskenäänkin ja touhottamaan pitkin pihaa ja voi että tuota virtaa riittää!

Didi ja Rose

" kukas tää uus tyyppi on? "

Didi ja Niilo
(Niilo oli jo aika uvuksissa edellisen päivän temmellyksestä, joten Didi käytti tilanteen hyväksi)

Didi ja Stella

Lisää kuvia viikonlopulta löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti