Sivut

lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannuksen riemua

Oltiin viettelemässä Juhannuspäivää maaseudun rauhassa. Didi nautti täysin siemauksin kirmailusta pitkin pihaa ja miten voikaan koira olla intoa täynnä!
Pallon perään sai pinkoa minkä jaksoi, valitettavasti tämä Didin lempipallo hävisi reissulla, mutta eiköhän tuo toivu tästä menetyksestä.Didin kanssa tehtiin myös metsässä kaksi hakuruutua variksilla (ensimmäinen n. 20m säteellä ja toinen n.35-40m säteellä), suhteellisen lähellä kuitenkin kun on vielä sen verran vähän vielä harjoiteltu.
Molemmilla kerroilla pyysin hakemaan 3/4, vaikka tokalla kerralla mietin vain 2/4 kun olivat sen verran kauempana ja vanhoja hajuja löytyi myös. Didi oli kuitenkin sen verran innoissaan että haetutin vielä yhden, viimeiset mentiin etsimään yhdessä, jotka tyttö sai poimia. 
Palautukset onnistuivat hyvin, ensimmäinen palautus jäi n. metrin päähän, mutta loput tulivat suoraan käteen.


Eli ei ihan pelkästään löysäilyllä olla menty vaan käytetty aikaa myöskin hyväksi :) Sain myös räpsittyä paljon kivoja kuvia kun maisematkin pistivät kuviin mukavaa keäfiilistä. Tässä niistä muutama:Pentu sai oman osansa jäätelöstäEi kommentteja:

Lähetä kommentti