Sivut

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hieman huolen aihetta

Alkuviikko on ollut huolta täynnä, maanantaina Didi alkoi pissailla miten sattui ja tiedettiin heti ettei tämä normaalia, touhu ei millään tasolla ollut Didille tyypillistä.

Maanantaina tullessani töistä kotiin odotti minua 3 pissalammikkoa, pariin kuukauteen ei siis ole pissoja lattialta löytynyt. Maanantain ja tiistain välisenä yönä pissasi 3 kertaa sänkyyn sekä kerran lattialle. Soitinkin sitten tiistaina eläinlääkäriin ja mentiinkin samana iltapäivänä siellä käymään. Eläinlääkäri totesi oireiden viittaavan vahvasti virtsatieinfektioon (mitä olin itsekin arvellut tutkiessani asiaa netistä).

Didille määrättiin antibioottikuuri, joka kestää 10pv. Oireiden pitäisi kuitenkin helpottaa jo parissa päivässä.
Nyt ei siis auta kuin odottaa ja toivoa että kysessä on tämä virtsatieinfektio eikä mikään vakavempi ongelma.
(Eläinlääkäri pohti myös mahdollisten juoksujen osuutta asiaan, mutta koska Didi on unissaan pissannut alleen on epätodennäköistä että oireet johtuisivat niistä.)

nyt Didi joutuu viettämään yönsä sekä yksin kotona ollessaan aikansa eristyksissä, sillä en koko kämppää viitsinyt ruveta vuoraamaan sanomalehdillä. Eka yö eristyksissä menikin hyvin vaikka tyttö onkin tottunut nukkumaan makkarissa meidän kanssa.


Ja koska pentu käyttäytyi niin mallikkasti lääkärissä käytiin ostamassa uusi kiva lelu mistä tulikin heti Didin suosikki, uuden lelun hurmiossa tuo nytkin tuossa vieressä touhuaa. 


Toivottavasti oireet helpottavat ja päästään takaisin normaaliin arkeen ilman jatkuvaa huolta ja murhetta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti