Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Videoklippejä ja tarinointia + Moonstone-pentue 6kk!

Ajattelin nyt vihdoin saada taas hieman videotakin meidän touhuiluista. Ollaan pidetty pieni treenitauko damin kanssa harjoittelusta ja tällä viikolla palailtiinkin taas asiaan. Täytyy sanoa että olipa tosi innokas nelijalkainen remmin päässä! Ollaan vasta pari kertaa harjoiteltu paikalla oloa pihalla, kun tuppaa tuo tyttö ottamaan häiriöstä aika paljon itseensä. Nyt kuitenkin päätin rohkaistua ja kokeilla mitä tapahtuisi ja ihan hyvinhän se paikoillaan pysyi (toistan kyllä pariin otteeseen paikalla sanaa, mikä osan mielestä on varmaan väärin, mutta itse varmistan mielummin kuin katson ja kadun). Mutta puheet sikseen ja videoiden pariin!

Tässä on pieni pätkä vierellä kulkemisesta, ja alkuun voi nähdäkin pientä haahuilua. Olihan kameran takana pyörimässä sentään kolme lasta pyörien kanssa, vähän ois Dipsukan tehny mieli käydä moikkaamassa :)Tämä nyt on vähän tällainen turha video, mutta Didi on niin hassun hauska kun pääsee vapaaksi, kiihtyy nollasta sataan alle sekunnissa! :DJa viimeisenä, muttei vähäisimpänä damin nouto paikalta. Vielä pitää tuota malttia treenata niin eiköhän tästä vielä hyvä saada. Palautuksiin olisi myös tarkoitus ruveta paneutumaan, niin kuin videolta huomaa pudottaa damin aika herkästi kun käsi lähestyy (pitäähän sille herkulle saada äkkiä tilaa suuhun!).

Kokeilin myös ensimmäistä kertaa eilen miten Didi kulkee pyörän kanssa, vaikka sainkin kuulla heti ajatuksen ilmoille heitettyäni että se tulisi olemaan tuhoon tuomittu idea. Ja kyllähän se sitä alkuun olikin, talutin pyörää aluksi ja Didi pysytteli siitä niin kaukana kuin remmi vain antoi myöden. Kun nousin satulaan alkoi pyörän kimppuun hyökkiminen ja hirveä räkyttäminen. MUTTA parin tiukan komennon jälkeen antoi pyörän olla ja pysytteli puolentoista metrin päässä pyörän vierellä. Ekaksi kerraksi se meni omasta mielestäni oikein mallikkaasti, harmi ettei tästä saatu mitään taltioitua. 

pientä kasvua kenties havaittavissa?

Moonstone-pentue tosiaan täyttää tänään puolivuotta, tuntuu että aika on mennyt kuin siivillä. Itse en ole päivääkään katunut päätöstä ottaa koira, varsinkaan  tolleria (vaikka monesti olen kuullut ja lukenut ettei tolleri ole hyvä ensi koira) sanompa vaan että se on niin yksilöstä kiinni ja hyvän kasvattajan ansiosta saimme juurikin meidän perheeseen sopivan. Minä opetan Didiä kun taas Didi omalta osaltaan minua, päivä kerrallaan.
Jokainen sanoo näin omasta koirastaan, mutta niin se vain on: "Minulla on paras nelijalkainen ystävä mitä maa päällään kantaa". :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti