Sivut

tiistai 21. toukokuuta 2013

Lenkkeilyä hyvässä seurassa

Touhuttu on taas oikein vauhdilla!
Käytiin tänään lenkkeilemässä uuden tuttavuuden labradorinnoutaja Mooseksen kanssa. Vaikka Mooses oli reilusti Didiä isompi ei tyttönen arastellut sen seurassa, yleensä kun on isompia koiria kohtaan vähän arkajalka. Hyvä näin! :)

Didi näyttää aika rääpäleeltä Mooseksen rinnalla

Didi ei oikein pysynyt Mooseksen vauhdissa, mutta yritys oli hyvä!

Käytiin myös uittamassa koiria lammessa, Moosekseltahan homma sujui jo konkarin elkein, Didi taas näytti aika säälittävän suloiselta räpiköitsijältä. Pitäisi varmaan hommata Didille piakkoin liivit, joiden kanssa se voisi opetella uimaan kun tuppaa uimaan (lue räpiköimään) pystysuunnassa. Tämäkin varmaan johtuu lähinnä pienestä jännityksestä ja kokemuksen puutteesta. Ensimmäisellä pulahduksella tuli jännä paikka kun lampi syvenikin todella nopeasti, Didillä tuli kiire rantaan kun Mooses jatkoi kylmän rauhallisesti matkaa.


Parin kerran jälkeen Didi uskalsi jo hakeakin kepin, ja tässä seuraavalla videolla asento on jo hieman parantunut vaakasuuntaan päin (edelleen siis räpiköi pystysuuntamaisesti, mutta parannusta tapahtui kuitenkin pienesti kahteen ekaan kertaan verrattuna). 
Didin tuodessa keppiä Mooses teki saman tempun kuin aiemmin tavattu tolleri Mindi, tuli ja nappasi kepin rääpäleeltä ja eihän tämä edes yrittänyt pitää keppiä itsellään (oltiimpa sitten maalla tai "merellä").Luulen myös että tuo Mooseksen seura sai Didin rohkaistumaan ihan tuohon uimiseen asti (jopa pidemmäksi matkaksi kuin puolimetriä) ja rohkeastihan tyttö aina veteen menikin, uimatyylissä vaan riittää vielä hiomista.


Kepin ryöstö!Lenkillä oltiin n. 1,5h ja kyllä molempia odotti kotona pesu ja makoisat unet. Hyvin tulivat nelijalkaiset toimeen eli varmasti uudestaankin lähdetään noiden kanssa touhuamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti