Sivut

lauantai 11. toukokuuta 2013

Polskuttelua

Didi ei ole vielä kertaakaan käynyt varsinaisesti vedessä (jos pienissä lammikoissa juoksentelua ei lasketa), joten päätettiin käyttää sitä läheisellä järvellä vähän polskuttelemassa. Ja pienen alku jännityksen jälkeen tyttö innostui asiasta ihan hepuliin saakka :)

Ja mars matkaan!

Tässä heti alkuun video ensimmäisestä kerrasta järvessä.
Pahoittelen tuota minun valtaisaa hihittelyä ja lässytystä, Didi vaan oli niin hurjan suloinen kun mietiskeli miten tässä nyt pitäisi toimia. Ja itsehän olin siis laiturilla mikä aluksi myöskin ihmetytti tyttöstä.


Tässä toinen pätkä missä veteen meno jo rohkeampaa.


Kovasti intoa riitti, ensimmäisellä kerralla vaan vähän ihmeteltiin ja tutkailtiin. Heiteltiin aina väliin vähän keppiä maan kamaralla ja tässä videota vähän siitä millaisen touhutyttösen kanssa oltiinkin sitten tekemisissä :)

Innostuksissaan Didi siis yleensä tarjoaa jotain ihan muuta kun mitä pyydetään kun haluaisi vaan äkkiä tositoimiin. (Videolla huomattavissa alussa maahan menemisenä kun pyydettiin istumaan)

Kovasti tyttö touhusta kyllä tykkäsi, ei kuitenkaan järvellä kauaa oltu, kuitenkin rankkaa touhua tuo vedessä mellastaminen. Kaksi kertaa heitettiin keppi myös sen verran kauas että pari uima-askeltakin täytyi ottaa. Ensimmäisellä kerralla Didi uintiaskeleen otettuaan ilmeisesti hieman hätääntyi kun ei ollutkaan enää maata jalkojen alla ja juoksi rantaan, palasi kuitenkin heti veteen ja haki kepin.

intoa täynnä!

''Siinä se on! än yy tee ja sukellus!''

Ylpeänä suorituksesta

ensimmäisiä uima-askeleita

Aika rapaista touhua, mutta hauskaa kyllä oli niin omistajilla kuin koirallakin. Onpahan nyt tullut tätäkin kokeiltua ja katsotaan koska lähdetään seuraavan kerran. Saas nähdä onko silloin heti alusta asti rohkeasti menossa veteen vai ihmetelläänkö taas ensi alkuun.

rapatessa roiskuu.. :D

ja kotona käytiinkin sitten pesulla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti