Sivut

torstai 9. toukokuuta 2013

Match Show päivä!

Olin ennakkoilmoittautunut Keravan Agility Team ry:n järjestämiin mätsäreihin, joten tänään mentiin eikä meinattu.
Sää näytti aluksi vilpoisalta, joten varustus oli sen mukaista, mutta tämä käsitys muuttui oikeastaan heti alkumetreillä kun näyttelypaikalle tultiin. 

Saavuttiin paikalle jälleen hyvissä ajoin (n.10:45). Muita ei vielä pahemmin ollut ja kierreltiinkin kaikessa rauhassa paikkoja. Kehät alkoivat 12 aikoihin ja tuomarina toimi Mari Kesti, Kennel Senicitas ja hänen tuomaroinnistaan täytyy kyllä antaa erityiskiitosta. Loistava tuomari pentuluokkaan, tuomaroitsi pentuja asianmukaisesti, jakoi hyviä neuvoja ja antoi myös pientä palautetta. Varmasti joka pennulle jäi hyvä maku touhusta.

Mentiin ensimmäisinä kehään (5kk-9kk). Didi oli hieman villinä, seisoi  kuitenkin ihan hyvin, antoi katsoa hampaat hienosti, mutta takajalkojen kopelointiin reagoi juuri niinkuin odotinkin, kääntyi ympäri tutkailemaan mitä jaloissa oikein tapahtuu (tätä täytyy siis treenata). Juoksemiset meni ihan ok, hieman hyppelehtimistä mahtui joukkoon, mutta muuten näytti oikein mallikasta askellusta.
Saimme sinisen nauhan ja jäimme odottelemaan sinisten kehän alkua. 
5-9kk pentuja oli yhteensä 18.

Sinisten kehässä Didi meni vähän paremmin kontrollissa ja seisoi hyvin vaikka kaveria olisi tehnyt mieli vähän moikata. Päästiin ensin neljän parhaan joukkoon mistä sitten sijoituttiin ensimmäisiksi :) 
Jäätiin siis odottelemaan BIS-kehän alkua.

Pennuille oli järjestetty oma BIS-kehä (pennut 5-9kk, 9-12kk, X-rotuiset) pentuja oli kehässä siis 5.
Didistä huomasi tässä vaiheessa jo väsymyksen merkkejä, kun ei meinannut enää jaksaa keskittyä, käyttäytyi kuitenkin hyvin. Seisominen lähinnä kyllästytti. 
Sijoituttiin BIS-kehässä ensimmäisiksi, mikä tuli itselleni iloisena (ja jokseenkin isona) yllätyksenä. Olin erittäin ylpeä tyttösestä!

Palkintojen jaossa kuvattavana ollessa ei seisominen kiinnostanut enää ollenkaan enkä viitsinyt sitä enää tytöltä vaatiakkaan, kun oli jo niin hienosti jaksanut koko päivän.
Kokonaisuudessaan oli kiva päivä ja tavattiin mätsäreissä paljon mukavia ihmisiä koirineen.

Kotona otettiin vielä pari kuvaa ruusukkeiden ja pokaalin kera5 kommenttia:

 1. Wau! Onnittelut! Todella hienosti Didillä on mennyt mätsäreissä:) Tietysti pitää muistaa kehua myös handleriakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Didi kyllä taas meni ja yllätti käytöksellään, en tiedä voiko siitä niinkään handleriä nostaa jalustalle vai onko tuo yksilö vaan yksinkertasesti niin fiksu :D

   Poista
 2. Onnittelut hienolle Didille, kivastihan se seisoi siellä BIS-kehässäkin! :) Piti käydä katsastamassa netistä, josko teidän edesottamuksista löytyisi jotain kirjoiteltuna. Tervetuloa lueskelemaan meidänkin blogia osoitteeseen http://nelliketunkujeet.blogspost.fi

  Terveisin,
  Maiju ja se 3,5-vuotias tollerityttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus ! :)
   Täytyy käydä lukasemassa ja pitää kyllä jossain vaiheessa koirienkin esittäytyä toisilleen! :)

   Poista
 3. Kiitos kauniista sanoistasi miun tuomaroinnista. Jokainen pentu tarvitsee aikaa ja yksilöllisen treenin kehässä. Terkuin: Mari, Kennel Senicitas

  VastaaPoista