Sivut

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Näyttelyiden huumaa!

Huhh mikä päivä takana! Tänään oli ensimmäinen päivä molemmilla, niin koiralla kuin omistajallakin, näyttelykehässä. Olimme siis Luoteis-Uudenmaan Käyttökoirien järjestämissä Mätsäreissä Klaukkalassa.

Luokkiin ilmoittautuminen alkoi 10:30 ja itse olimme 10:15 paikan päällä, hyvissä ajoin siis.
Olimmekin neljänsiä, jotka paikalla olivat eli mukavan rauhallisissa merkeissä alkoi tämä tapahtuma :)

Saavuttu näyttelypaikalle reippain mielin

Kerittiin hyvin tutkailla paikkoja läpi ja vallata hyvä paikka kehän laidalta. Pikkuhiljaa sitä porukkaakin rupesi tulemaan ja Didi olisi tahtonut käydä moikkaamassa jokaista.
Välillä hän tietenkin leikki isoa koiraa yrittäessään komentaa muita, mutta noh, eihän tuollaista pikku palleroa kukaan ota tosissaan.

Didi oli pikkupentujenluokassa, joka alkoi n. klo 12, tuomarina toimi Minna Granskog (Kennel Sadi-Ya's). Kehään otettiin koiria pareittain (me olimme toisena parina). Kanssamme kehässä oli 8-9kk whippet. Olin erittäin tyytyväinen Didin kehä käyttäytymisestä, en vieläkään voi uskoa miten se osasikaan olla ja mennä niin nätisti. Saimme sinisen nauhan, whippet siis vei pidemmän korren, ansaitustikin ihan varmasti. Olin kuitenkin erittäin tyytyväinen.

Pikkupentuluokassa oli yhteensä 42 pentua, joten hetken aikaa siinä sai odotella että päästiin sinisten nauhojen saaneiden kehään. Myös hyvä ystäväni tuli seuraksemme kehää odotellessamme. (hänelle siis kaikki kunnia kuvista ja videoista).

keskittyy, keskittyy....
Kun päästiin sinisten kehään oli Didi taas erittäin hyvä. Pentuja oli 20 joista karsittiin pois ensin 12, sen jälkeen 4, joista sitten neljästä jäljelle jääneestä valittiin sijoittuvat pennut. Kun meidät pistettiin jatkoon 8 parhaan joukkoon olin jo niin tyytyväinen että hymyni ulottui varmasti korviin asti. Sen jälkeen pääsimme vielä neljän parhaan joukkoon, ajatuksissani viilettivät riemun huudot. Kun sijoituksia ruvettiin jakamaan rupesivat kädetkin jo vapisemaan. Ja Didihän sitten meni ja voitti pikkupentujen siniset! On se vaan niin taitava ja hieno ja fiksu ja ja ja... tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tässä vaiheessahan naaman mitat ei enää riittäneet hymylle :)

Pikkupentujen SIN 1

Ylpeä koiranomistaja!

Käytiin myöhemmin pyörähtämässä vielä Best In Show - kehässä josta ei sijoituttu, mutta sitä en edes odottanut, en edes näinkään hyvää tulosta heti ensimmäisellä kerralla. Joten hyvillä mielillä päivän saavutuksista!

BIS- kehässä

En voisi olla ylpeämpi 5 kuukautisesta pikku naperostani, joka varmasti lukeutui vielä koko näyttelyn nuorimpiin pentuihin. Tästä on hyvä jatkaa sitten seuraaviin mätsäreihin ja katsoa oliko tämä vain aloittelijoiden tuuria :D

Palkinnot ja arvostelu

Kotona oltiin n. 16:30 ja sen jälkeen on kyllä pikkuneidille uni maittanut!
(ihmekkös tuo..)2 kommenttia:

 1. Onnea!! Hieno Didi :)

  t. Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!
   Lueskelinkin että teilläkin on mätsäreitä parit takana ja ihan kivastihan nekin mennyt :)

   Poista