Sivut

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Menoa ja melskettä

Kylläpä sitä virtaa riitti! Didi nimittäin pääsi tutustumaan uuteen kaveriin, saman rodun edustajaan, Mindiin. Ja kyllä se meno oli sen mukaistakin.
Kävimme Krakanpellolla miittaamassa Mindiä ja alkuun Didi pyörikin koko ajan sen jalkojen edessä nöyränä eikä juuri leikkiä saatu sen takia aikaiseksi. Kyllä se siitä onneksi rohkaistui, varsinkin kun otettiin kivat lelut esiin. Pellolle oli myös muodostunut pieni lammikko, jossa Mindi oli aikaisemmin käynytkin jo kahlailemassa, joten mielenkiintohan siitä heräsi, että miten tuo lapsonen mahtaisi asiaan suhtautua. Heitettiin lammikkoon keppi ja kyllähän nuo molemmat sinne syöksähti intoa puhkuen. 
Tämän jälkeen siellä tunnuttiin viihtyvän oikein hyvin. Aikamme kun heiteltiin keppejä veteen oli lähinnä tuo pikku pirpana se, joka sinne syöksyi kerta toisensa jälkeen ja kepin kanssa tullessaan Mindi nappasi saaliin ja poistui paikalta ylpeänä. Eipä tuo Didi kauheasti siihen vastaan pistänyt. Jahka se tuosta kasvaa ja rohkaistuu niin saattaa huolehtia saaliistaan paremmin.
Kyllä oli muuten tämän jälkeen aika rapaisia koiria! Pari tuntia vierähti hurjan nopeasti näiden kahden touhutessa ja olipa kiva höpötellä toisen tollerin omistajan kanssa. Leikit sujui hyvin, joten aivan varmasti pääsevät vielä uudestaankin reikkumaan keskenään :)


"hieman" rapainen....
(tässä jo selän päältä kuivunut)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti